GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι τελικά ηγέτης;‏

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ. Μετά το... μπάχαλο που επικράτησε με τις εκλογές στην ΝΔ τελευταία, δηλώσεις που έ...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Μετά το... μπάχαλο που επικράτησε με τις εκλογές στην ΝΔ τελευταία, δηλώσεις που έρχονται από τρίτους διαρρέουν σενάρια επί σεναρίων στον τύπο με κύριο στόχο την επιρροή των εσωκομματικών εκλογών στην δημοκρατική παράταξη της ΝΔ.
Η άποψη που επικρατεί είναι ότι καταλληλότερος είναι αυτός που θα συνεργαστεί με τον Τσίπρα ο οποίος μάλιστα ταυτίζεται ως προσωπικότητα με τον Ανδρέα Παπανδρέου και χαρακτηρίζεται επιπρόσθετα και ως ηγέτης ο Αλέξης Τσίπρας!
Η άποψη αυτή θεωρητικά μπορεί να έχει μια κάποια ιδεολογική ταύτιση με τον Ανδρέα Παπανδρέου αφού πρακτικά και οι δύο "ηγέτες" οδήγησαν την Ελλάδα στα... ελλείμματα χωρίς μάλιστα να υπολογίζουν το οικονομικό κόστος τους!
Τα χαρακτηριστικά όμως του ηγέτη, η ιστορίας μας έχει αποδείξει ότι δεν τα δίνει σε τέτοιου είδους ηγέτες, αφού ηγέτες είναι όλοι αυτοί που έβγαζαν την χώρα από τα αδιέξοδα πολιτικά-οικονομικά και τους έγραφε και η ιστορία θετικά.
Το ερώτημα που μπαίνει στους νεοδημοκράτες είναι γιατί τώρα σε τούτη την κρίσιμη στιγμή διαρρέονται τέτοιες "επικίνδυνες" απόψεις;
Μήπως κάποιοι φλερτάρουν με την οικουμενική που έρχεται σε λίγο;
Και αν ναι γιατί δεν το δηλώνουν ευθέως και όπως θα έκανε ο κάθε ηγέτης;
Το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης μήπως ήταν η τροφή για τα σενάρια;
Πάντως πριν τις εκλογές της ΝΔ οι δηλώσεις αυτές θα πυροδοτήσουν και πάλι το κλίμα των αντιπαραθέσεων αφού καταδικάζονται από την πλειονότητα των νεοδημοκρατών και θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό το οποίο περιμένουν κάποιοι!
Τώρα όσο για τους ηγέτες, ας μην ξεχνάμε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που διέσωσε την χώρα από την καταστροφή της, είναι άδικο άλλοι που κράτησαν την σιωπή τους σε όλη εκείνη την περίοδο σήμερα να χαρακτηρίζουν ηγέτη τον.... Τσίπρα μεγάλη αδικία και έλλειψη σεβασμού στο έργο του!
Με τον Αντώνη Σαμαρά η χώρα θα έβγαινε από το μνημόνιο, με μηδενικό έλλειμμα και έξοδο στις αγορές και προπαντός χωρίς μέτρα επώδυνα για τους πολίτες ενώ η χώρα με τον Τσίπρα γράφει την ιστορία του του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μια ιστορία μέσα στο 3ο μνημόνιο που ο ίδιος δημιούργησε με ελλείμματα που φθάνουν το 19 % (40-67 δις) και επώδυνα νέα μέτρα για τους πολίτες!
Αυτός είναι ηγέτης;
Ας μας απαντήσουν μήπως κάνουμε λάθος τον ηγέτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση