GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Εάν κερδίσει ο Μεϊμαράκης θα τον υπηρετήσω - ΒΙΝΤΕΟ

«Ζήτημα προσωπικής σχέσης δεν υπάρχει κανένα. Τον σέβομαι, είναι ένα στέλεχος με πολλή μεγάλη ιστορία στο κόμμα», ανέφερε για τον Βαγγέλη...


«Ζήτημα προσωπικής σχέσης δεν υπάρχει κανένα. Τον σέβομαι, είναι ένα στέλεχος με πολλή μεγάλη ιστορία στο κόμμα», ανέφερε για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εάν κερδίσει, θα τον υπηρετήσω, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Θέλω να είμαι τελείως ξεκάθαρος σε αυτό, και πιστεύω ότι αν κερδίσω εγώ θα με στηρίξει και ο Βαγγέλης», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή του mega.

«Άρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα, ούτε ενότητας, ούτε προσωπικών σχέσεων», συμπλήρωσε ο κ.Μητσοτάκης.

Όσον αφορά στην Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ.Μητσοτάκης είπε: «Η Ντόρα σεβάστηκε αυτό το οποίο ζήτησα από όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να μην πάρουν δημόσια θέση. Και δεν πήρε. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι έκανε πίσω από το παραβάν».

Για την αντίδραση του πατέρα του και επιτίμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο ίδιος είπε: «Νομίζω ότι χάρηκε πολύ, όπως είναι αναμενόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση