GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Κατοχυρωμένες οι κύριες συντάξεις, δίνουμε μάχη για τις επικουρικές

Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που θα έρθει τις επόμενες ημέρες κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως τ...


Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που θα έρθει τις επόμενες ημέρες κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως του ΣΚΑΪ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Για τις επικουρικές συντάξεις ο υπουργός Επικράτειας ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια η μείωση να είναι μικρή, της τάξης του 15% με 20% και εμφανίστηκε βέβαιος πως και οι 153 βουλευτές θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια. Θα επιδιώξουμε να δώσουμε μάχες ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως το πλαίσιο της ελληνικής πρότασης δεν έχει καθοριστεί ακόμα από τον αρμόδιο υπουργό.
O κ. Φλαμπουράρης ρωτήθηκε και για τον Βασίλη Λεβέντη με αφορμή τη συνέντευξη του στην Αυγή της Κυριακής, όπου κάνει άνοιγμα στην Ένωση Κεντρώων. "Επιδιώκουμε τον διάλογο όπως και με την κοινωνία και δεν είναι προσπάθεια να κερδίσουμε κάποιο βουλευτή", είπε ενώ για τον κ. Λεβέντη ειδικά ανέφερε:"Ο κ. Λεβέντης έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη Βουλή".

Αντίθετος εμφανίστηκε στη θητεία των γυναικών στο στρατό: "Αν τους αρέσει να πάνε. Είμαι υπέρ της ισότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Δεν υπέρ της υποχρεωτικής θητείας των γυναικών".

Σε ερώτηση για το «πόθεν έσχες» του, είπε ότι έχει κατατεθεί και η δεύτερη δήλωση «πόθεν έσχες», θα συνεδριάσει η αρμοδία επιτροπή και θα βγάλει τα συμπεράσματα της.  "Γίνεται προσπάθεια μέσω στοιχείων που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα να θιγεί το πρόσωπο μου, ο Αλέξης Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ" σημείωσε.


2 σχόλια

  1. Συνεχίζει την αυτογελιοποίηση του ο Φλαμπουράρης: "Υπερασπιστής των αδυνάμων ο Λεβέντης"

    «Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που θα έρθει τις επόμενες ημέρες κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη» δήλωσε, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

    Εξήρε μάλιστα τη στάση του κυρίου Λεβέντη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο κ. Λεβέντης έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη Βουλή».

    Συνεχίζοντας το αδιάκριτο φλερτ του Μαξίμου προς τον Λεβέντη για να μην πέσουν οι καρεκλοκένταυροι κάτω από το νούμερο 151 στην Βουλή.

    Βεβαίως υποτιμά την νοημοσύνη μας ο κύριος Φλαμπουράρης, αφού όλοι τον Λεβέντη τον γνωρίζαμε ως απλά γραφικό τύπο. Και στα σοβαρά θέματα οι θέσεις του είναι απόλυτα δεξιές!

    Θυμίζουμε πως αποκάλεσε πρόσφατα όσους ψήφισαν ΟΧΙ το δημοψήφισμα:

    Ο Λεβέντης για όσους ψήφισαν ΟΧΙ: "Λιγούρηδες, λυσσασμένα σκυλιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε ξεβρακωθεί πλήρως "συντρόφια"....

    Τι ξεφτιλισμένα δίποδα είναι τα οικόσιτα του σύριζα;

    Τι ανεβάζετε εικονίτσες αλληλεγγύης για τους άστεγους;

    Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ρε όρνια.
    Μπείτε μέσα στην Κουμουνδούρου και γυρίστε την ανάποδα.

    Μας δουλεύετε ομαδικώς;

    Πουλάτε τρέλα αλληλεγγύης;

    Μας παραδίδετε μαθήματα δ ανθρωπισμού;

    Αν δεν μπορείτε να δώσετε λύση στο πιο απλό ζήτημα, αυτό των Α.Μ.Ε.Α τί ανθρώπινα δικαιώματα και προστασία κοινωνικά ευπαθών ομάδων τσαμπουνάτε;;;;Οι ισχυροί με το ένα χέρι μοίραζαν τη φτώχεια, το θάνατο και το περιθώριο και με τ' άλλο πρόσωπο, σαν Ιανός, εμφανίζονταν να αγαθοεργούν και να απαλύνουν τα κοινωνικά τραύματα.

    Η φιλανθρωπία των «ωσαννά», το ενσταντανέ για λίγο γάλα σε λίγους, η καλλιέργεια της υπέρκοσμης ελπίδας.

    Οι Φαρισαίοι του συστήματος έχοντας τις κάμερες και την τηλεοπτική δημοκρατία στο χέρι τους μπορούν ακόμα να χαλιναγωγούν την οργή του κόσμου καθηλώνοντάς την σ' ανώδυνα κανάλια.

    Από μία άποψη προσεγγίζοντας με αφαίρεση τα γεγονότα φανταζόμαστε πως κάπως έτσι λειτουργούσε ο μεσαίωνας. Δίπλα στο παλάτι των ηγεμόνων ή του βασιλιά, οι οποίοι έστελναν «το πόπολο» να πεθάνει στον πόλεμό τους, συνωστίζονταν φτωχοί, ανάπηροι, άκληροι, απόκληροι...

    Έχετε ξεβρακωθεί πλήρως....Δεν είναι ότι δεν μπορείτε. Δεν θέλετε να δώσετε λύσεις.
    Πιάσατε την καρέκλα και νομίζετε ότι σωθήκατε.

    Ξέρετε ότι Ελέγχουν απευθείας οι ΓΕΡΜΑΝΟΊ Έσοδα, καταθέσεις, λογαριασμούς, Α.Φ.Μ, τον καθένα μας και όλο το Κράτος ταυτόχρονα!.. Κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας των πολιτών!

    Και το ανέχεται ο Πρωθυπουργός "Τσε Γκε Βάρα" και ο έτερος Μνημονιοκτόνος CDSοκυνηγός;..
    Το ανέχεται η Βουλή των Ελλήνων, καταπατώντας το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία;

    Το ανέχονται οι Βουλευτές; ...Τα κόμματα;... Οι θεσμοί;... Το κράτος;

    ΈΧΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ....ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ... ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΈΝΑ ΚΙΝΗΤΌ ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΣΑΣ...

    Γι αυτό θα ΠΡΈΠΕΙ να χακαριστεί ΤΏΡΑ το Λογισμικό της Γκεστάπο ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε με Ελεύθερο Σύστημα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!....ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ - ΑΡΑΧΝΗ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΑΤΏΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση