GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκπληξη με Τζόνσον-Όντομ ο Ολυμπιακός!

Αν και τίποτα δεν προδίκαζε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει προσθήκη εν όψει Top 16, πόσω μάλλον σε μια θέση όπου δεν φαινόταν να… ψάχνεται...


Αν και τίποτα δεν προδίκαζε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει προσθήκη εν όψει Top 16, πόσω μάλλον σε μια θέση όπου δεν φαινόταν να… ψάχνεται, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. 

Ο Αμερικανός γκαρντ (1,88μ.) ζήτησε να αποδεσμευτεί από την Τραμπζονσπόρ για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα Ευρωλίγκας και το αίτημά του έγινε δεκτό, με την τουρκική ομάδα να βρίσκει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ντέργουιν Κίτσεν (άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού).

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Τουρκία ο 26χρονος άσος θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» μέσα στη μέρα και πριν το απόγευμα, όταν λήγει η σχετική προθεσμία για την πραγματοποίηση μεταγραφών παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επτά πρώτα ματς του Top 16. 

Με την προσθήκη του ο Ολυμπιακός φτάνει τους επτά ξένους, αφού πέραν του τραυματία Γιανγκ στο ρόστερ υπάρχουν οι Λοτζέσκι, Χάκετ, Μιλουτίνοφ (κοινοτικοί), Χάντερ, Τζέιμς και Στρόμπερι. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ξένων ή κοινοτικών, αλλά στην Basket League θα πρέπει να αποφασιστεί ποιος παίκτης θα είναι ανενεργός από τους υπάρχοντες.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση