GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν χαρακτηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ σπουδαίο άνθρωπο

"Σπουδαίος άνθρωπος και γεμάτος ταλέντο". Έτσι χαρακτηρίζει ο Βλάντιμιρ Πούτιν τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ...


"Σπουδαίος άνθρωπος και γεμάτος ταλέντο". Έτσι χαρακτηρίζει ο Βλάντιμιρ Πούτιν τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα ο Ρώσος πρόεδρος εκτίμησε ότι ο Τραμπ είναι "αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κούρσα των προεδρικών εκλογών".
"Είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, γεμάτος ταλέντο χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τα προσόντα του, αλλά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην προεδρική κούρσα", δήλωσε ο Πούτιν σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία, μετά την ετήσια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενώπιον σχεδόν 1.400 Ρώσων και ξένων δημοσιογράφων.
"Ο τρόπος που μιλά και αυτό που του επιτρέπει να αυξήσει τη δημοτικότητά του" δεν αφορούν τη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας αναφερόμενος στον 69χρονο δισεκατομμυριούχο Τραμπ, ο οποίος έχει εντείνει τις προκλητικές δηλώσεις.
Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου, ο Πούτιν δήλωσε "πρόθυμος να αναπτύξει τις σχέσεις (του) με τις ΗΠΑ", μόλις εκλεγεί νέος Αμερικανός πρόεδρος τον Νοέμβριο το 2016. Ο Τραμπ "δηλώνει ότι θέλει ένα άλλο επίπεδο σχέσεων, στενότερων και βαθύτερων σχέσεων με τη Ρωσία, πώς θα μπορούσαμε να μην το χαιρετίσουμε αυτό; Προφανώς το χαιρετίζουμε", δήλωσε.
Τον Οκτώβριο, ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι θα μπορούσε "πιθανόν πολύ καλά να συνεννοείται με τον Βλαντίμιρ Πούτιν". Είχε επίσης πει ότι "ένα μέρος του προβλήματος μεταξύ της Ουκρανίας και των ΗΠΑ οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πούτιν δεν τρέφει απόλυτο σεβασμό προς τον πρόεδρο" Μπαράκ Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση