GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Πούτιν σε Ερντογάν: "Τίποτα δεν είναι παντοτινό..."

H Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να διαρρήξει τις σχέσεις της με τον τουρκικό λαό, διεμήνυσε ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστ...


H Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να διαρρήξει τις σχέσεις της με τον τουρκικό λαό, διεμήνυσε ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι δεσμοί της Μόσχας με την Άγκυρα δεν θα βελτιωθούν όσο βρίσκεται στην εξουσία η νυν τουρκική ηγεσία.

“Θέλω να το επαναλάβω τώρα: εμείς θεωρούμε ότι ο τουρκικός λαός είναι ένα φιλικό έθνος προς εμάς και δεν θέλουμε να διαρρήξουμε τις σχέσεις μας συγκεκριμένα με τους πολίτες της Τουρκίας”, επεσήμανε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί αύριο, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Όσον αφορά την νυν τουρκική ηγεσία, “τίποτα δεν είναι παντοτινό”, τόνισε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε επιπλέον ότι η Ρωσία παραμένει θετική και έτοιμη να αναπτύξει την οικονομική και πολιτική συνεργασία της με την Ευρώπη, όπως επίσης να πολεμήσουν από κοινού την τρομοκρατία, παρά τις κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση