GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πλάνα του Σίλβα ενόψει Άρσεναλ

Δύο μέρες έχουν απομείνει για τον «τελικό» με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, ένα που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού τη νέα χ...

Τα πλάνα του Σίλβα ενόψει Άρσεναλ Δύο μέρες έχουν απομείνει για τον «τελικό» με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, ένα που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι παρά τα όποια προβλήματα τραυματισμών έχουν, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη με περισσότερα από δύο γκολ μέσα στο φαληρικό γήπεδο.

Πρόθεση του Σίλβα είναι η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο φρέσκια και για αυτό τον λόγο έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού και το «12 στα 12» στο πρωτάθλημα.

Το ρεκόρ πλέον ανήκει στο παρελθόν για τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι από το βράδυ του Σαββάτου έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Λονδρέζους.

Από το παιχνίδι στην Κομοτηνή ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός ενδεκάδας τους Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε, Πάρντο και Σεμπά, οι οποίοι είναι αρκετά πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού την Τετάρτη, αφού χρησιμοποίησε τους Καμπιάσο, Ερνάνι, Φινμπόγκασον και Ντουρμάζ (που δεν έχει έτσι και αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη).

Δεν πρέπει πάντως να αποκλείσουμε και μία έκπληξη τύπου… Σαλίνο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, κάτι που συνηθίζει αρκετά συχνά ο 37χρονος τεχνικός.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Ντα Κόστα (ή Μποτία) και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στα πλάγια τον Πάρντο και τον Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ιντέγε να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση