GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρό δίχρονο αγοράκι στη Χίο

Ένα αγοράκι δύο ετών εντοπίστηκε νεκρό, ενώ άλλοι 61 πρόσφυγες διασώθηκαν χθες το μεσημέρι από άντρες του Λιμενικού Σώματος στη Χίο. Ε...


Ένα αγοράκι δύο ετών εντοπίστηκε νεκρό, ενώ άλλοι 61 πρόσφυγες διασώθηκαν χθες το μεσημέρι από άντρες του Λιμενικού Σώματος στη Χίο.
Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε από το στρατιωτικό παρατηρητήριο «Παναγιάς Οινουσσών» για την ύπαρξη ξύλινου σκάφους, με σημαντικό αριθμό επιβαινόντων, το οποίο είχε προσαράξει σε βραχώδη περιοχή βόρεια του Φανού της νήσου Παναγιάς, με αποτέλεσμα την ανατροπή του και την πτώση των επιβαινόντων στη θάλασσα.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν περιπολικό σκάφος και ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, τα οποία εντόπισαν τους πρόσφυγες να έχουν εξέλθει στην ξηρά, ενώ στην ακτή εντοπίστηκε η σορός του ανήλικου αγοριού που αρχικά αγνοείτο.
Οι επιβαίνοντες στο σκάφος συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ από τους πρόσφυγες υποδείχθηκε ένας 58χρονος αλλοδαπός ως ο χειριστής του σκάφους, ο οποίος και συνελήφθη για τη μεταφορά των αλλοδαπών, παράνομη είσοδο στη χώρα καθώς και για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του αγοριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση