GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κλέφτες επέστρεψαν τα κλεμμένα με ευχές για... Καλές Γιορτές

Στο πνεύμα των... Χριστουγέννων ή απλά κατάλαβαν ότι τους ήταν άχρηστα; Όπως και να έχει, οι δράστες μιας κλοπής πακέτων από αποθήκη στ...


Στο πνεύμα των... Χριστουγέννων ή απλά κατάλαβαν ότι τους ήταν άχρηστα; Όπως και να έχει, οι δράστες μιας κλοπής πακέτων από αποθήκη στις γαλλικές Άλπεις, αποφάσισαν να επιστρέψουν πολλά από τα κιβώτια που έκλεψαν, τα οποία μάλιστα συνόδευσαν με ευχές προς τους αστυνομικούς για... Καλές Γιορτές!
Τα πακέτα περιείχαν κυρίως περιβραχιόνια και βρέθηκαν στις 24 Δεκεμβρίου το πρωί, δηλαδή δύο ημέρες μετά την κλοπή τους, μπροστά σε ένα αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ανακοίνωσε η εισαγγελία της Βιέν, στην κεντροανατολική Γαλλία, επιβεβαιώνοντας πληροφορία της εφημερίδας Le Dauphine Libere. "Ήταν μια ωραία έκπληξη ότι βρήκαμε τα πακέτα μαζί με δυο λόγια. Αυτό δείχνει ότι η μαγεία των Χριστουγέννων εξακολουθεί να υπάρχει, ακόμη και για τους παραβάτες", ειρωνεύτηκε ο εισαγγελέας της Βιέν Ματιέ Μπουρέτ.
"Λυπούμαστε, ήταν εντελώς τυχαίο. Δεν χρησιμοποιήθηκαν ούτε βία ούτε όπλα. Καλές γιορτές σε όλους", γράφουν οι κλέφτες, επαναλαμβάνοντας εν μέρει τη διατύπωση που χρησιμοποιήθηκε στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο εισαγγελέας μετά την κλοπή.
Αυτός είχε επισημάνει τότε ότι δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να επιτρέπει "να διευκρινιστεί αν οι κακοποιοί έψαχναν για τα δέματα που προορίζονταν για την αστυνομία ή τα έκλεψαν απλώς κατά τύχη".
Ο Μπουρέτ υπογράμμισε ωστόσο τώρα ότι οι πέντε δράστες της κλοπής, οι οποίοι φορούσαν γάντια και κουκούλες όταν την διέπραξαν, δεν επέστρεψαν τα άλλα αντικείμενα που είχαν κλέψει, τα οποία ήταν πολυτελή προϊόντα της Louis Vuitton.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση