GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκαζάκια στο σπίτι του Λαλιώτη...

Στόχος αγνώστων μέχρι στιγμής, έγινε η οικία και το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη, τα ξημερώματα...

Στόχος αγνώστων μέχρι στιγμής, έγινε η οικία και το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη, τα ξημερώματα στον Λυκαβηττό.
Περίπου μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια έξω από την είσοδο της οικίας του πρώην υπουργού, με αποτέλεσμα, από την έκρηξη που σημειώθηκε να προκληθούν φθορές τόσο στην είσοδο της οικίας του όσο και στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

2 σχόλια

  1. ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΝΑΙ. ΛΑΛΙΩΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ,
    μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι , υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.
    Πολλοί ''μαθουσάλες'' του Πασόκ, τρέμουν στην ιδέα μήπως εμφανιστεί ξανά ο Παπανδρέου και εφαρμόσει όλους τους νόμους και τις διαρθρωτικές αλλαγές.

    Μέχρι την ''αποκαθήλωση'' του Άκη, πίστευαν ότι κανείς δεν θα τολμούσε να ψηφίσει τέτοιους νόμους επιβολής διαφάνειας, ελέγχου του παρελθόντος , ευνομίας και φοροδοτικής ισότητας.
    Κι όμως, ο Γιώργος ΤΟΛΜΗΣΕ να κάνει πράξη, αυτό που έγραφε από το 1996 σε ένα μικρό αλλά σημαντικό βιβλίο, που δυστυχώς για πολλούς υπάρχει, για να ‘’μαρτυρά’’ την αλήθεια για το πώς σκεφτόταν την Ελλάδα ο Γιώργος από τότε…
    **Πολλά κινητά και ακίνητα… τους, ''ΤΡΕΜΟΥΝ'' τον έλεγχο του... ΠΟΘΕΝ τους?
    Ας ''ηρεμήσουν'' πολλοί διότι ''ουδέν κρυπτόν'' σήμερα ,αρκεί να υπάρχει ΘΕΛΗΣΗ για αποκαθήλωση επίορκων πολιτικών απατεώνων.

    Ξέρουν ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !!
    Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν αυτούς που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ και μας κάνουν μαθήματα …ηθικής και πατριδογνωσίας.
    Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα.
    Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    ΥΓ
    Το να βγαίνουν ξανά από το καβούκι τους οι ’’μέσα σε όλα και με όλους’’
    Κώστας Γείτονας και ο Μιλτιάδης, είναι τουλάχιστον ΠΡΟΣΒΟΛΗ στη μνήμη Εκείνου που
    ---------------------------------------
    προσπάθησε να τους κάνει ..πολιτικούς, αλλά μάταια.
    Τώρα, η ‘’παρουσία’’ του Κ. Λαλιώτη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, αποτελεί πρόκληση και
    ----------------------------------------------------------------------------
    προσβολή σε πολλούς που πρόσφεραν και το αίμα τους για το Πασόκ.
    ----------------------------------------------------
    Έγκλημα ,ή, κακούργημα σύντομα θα ..φανεί !!
    --------------------------------------
    Πάλι ΛΑΛΙΩΤΙΚΑ?????? ΠΟΤΕ!!!!!!!!

    Ν.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο Ισλαμικό Κράτος και τρίχες!!!Η Ελλάδα ΕΊΝΑΙ κράτος-τζιχαντιστής...
    ΜΟΝΟ ΓΚΑΖΑΚΙΑ!!!!!ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΔΥΝΑΜΊΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    Όλοι οι πολιτικοί έχουν συνεισφέρει στο να δημιουργηθεί αυτό το κράτος-τζιχαντιστής γιατί περί αυτού πρόκειται...Και εντάξει από κράτος πρόνοιας που ήταν μια φορά και ένα καιρό η χώρα μας, για την ακρίβεια παράλογης πρόνοιας όπου οι υγιείς ένεκα κομματικών και ψηφοθηρικών αναγκών ελάμβαναν επιδόματα αναπήρων, όπου οι τυφλοί οδηγούσαν ταξί ή νταλίκες φθάσαμε στο άλλο άκρο. Της απόλυτης αδιαφορίας για τους έχοντες ανάγκη!...

    Από τα 65 μηχανήματα για τις ακτινοθεραπείες που έχει ανάγκη η χώρα μας τα κρατικά νοσοκομεία έχουν μόλις 27!!! Σε δέκα χρόνια είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσουν επιπλέον 8 μηχανήματα, αγοράστηκαν με ΕΣΠΑ 4 και λειτουργούν 2!!!! (Μπράβο σε όλες στις υπουργάρες μας….)

    Ο Γερμανός γιατρός Ryke Geerd Hamer υποστηρίζει ότι καρκίνο παθαίνουμε όταν έχουμε μεγάλη εσωτερική σύγκρουση, όταν η ζωή μας είναι ενάντια στο σκοπό της ψυχής, όταν πάμε εντελώς ενάντια στα συναισθήματά μας.

    Σύμφωνα δε με τον νόμο του καρκίνου που διατυπώθηκε από τον εν λόγω γιατρό (Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε. Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια). Αν πράγματι λοιπόν ισχύει ο νόμος αυτός καταλαβαίνεται τι επιπτώσεις έχει η κρίση αυτή πάνω στους ανθρώπους!!!

    Κατά τα άλλα το πολιτικό σύστημα περί άλλα τυρβάζει!

    Το μόνο που απασχολεί την εκάστοτε κυβέρνηση είναι πως θα καταφέρει να επιβιώσει και να μείνει στην εξουσία, η δε αντιπολίτευση πως θα ανέβει στην εξουσία.

    Σήμερα αυτό ισχύει αν πχ καταφέρει πρώτα η αξιωματική αντιπολίτευση να εκλέξει νέο αρχηγό. Ευτυχώς βρέθηκε και η εταιρεία που θα κάνει τις εκλογές… Όχι τίποτα άλλο γιατί έτσι δεν θα χρειαστεί να «υποκλέψει» και τίποτα… Θα τα κάνει όλα όπως πρέπει και κυρίως νόμιμα…

    Τώρα αν το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα ψηφίσει ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας ή αυτό που επιθυμούν διάφορα κέντρα του εξωτερικού, μικρή λεπτομέρεια!


    Είναι δυνατόν να μην βλέπουν οι Έλληνες πολιτικοί που τους οδηγούν συγκεκριμένα κέντρα;

    Είναι δυνατόν, με όλα τα λάθη που έχουν κάνει στην ζωή τους, να μην βάζουν ένα τέλος σε αυτά; Να πουν εντάξει, κάναμε ότι κάναμε τόσα χρόνια, φάγαμε ότι φάγαμε, κάναμε πλουσίους όσους κάναμε, αλλά εδώ και κάποια χρόνια φθάσαμε στο να «δολοφονούμε» ολοένα και περισσότερους ανθρώπους!!!

    Και μάλιστα μιλάμε για τους τέλειους «φόνους» μια και δεν υπάρχουν στοιχεία... ούτε φονικά όπλα, ούτε αποτυπώματα, ούτε τίποτα… Μόνον νεκροί άνθρωποι που για πολλούς από αυτούς έτσι όπως ήταν η ζωή τους ο θάνατος είναι η λύτρωση από τα βάσανα που τους προκαλεί η ασθένεια τους και η ανυπαρξία πρόνοιας, υγειονομικής περίθαλψης και όλα αυτά…

    Ας πάνε μια βόλτα στα κοιμητήρια όπου οι εκταφές που γίνονται είναι απίστευτες μια και ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα δημοτικά τέλη των κοιμητηρίων και μετά ας πάρουν τις όποιες αποφάσεις… Για νέους φόρους, για νέα χαράτσια, για νέες μειώσεις συντάξεων, για κατάργηση των επικουρικών προκειμένου να σωθούν οι συντάξεις (δεν πειράζει που θα σου κόψουν το ένα από τα δύο πόδια… και με ένα τα καταφέρνεις…) όπως μας λένε… Τόση καλοσύνη από τις κυβερνήσεις μας και τους δανειστές μας πώς να την αντέξουμε!!!

    Εκτός και αν όλοι εφαρμόζουν τα λόγια του Βρετανού συγγραφέα Thomas Browne ότι (Ο θάνατος είναι η θεραπεία για όλες τις ασθένειες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση