GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Τσίπρας μετά τη συμφωνία του Ιουλίου στο ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον - ΒΙΝΤΕΟ

Το τέταρτο και τελευταίο μέρος του ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, #ThisIsACoup, του δημοσιογράφου Πολ Μέισον, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα....


Το τέταρτο και τελευταίο μέρος του ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, #ThisIsACoup, του δημοσιογράφου Πολ Μέισον, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στο ντοκιμαντέρ φιλοξενούνται δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τη συμφωνία με τους εταίρους.

«Αν έφευγα εκείνη τη νύχτα, πιθανόν να ήμουν ήρωας για μια βραδιά ή δύο, ίσως τρεις, αλλά θα ήταν καταστροφικό για τις επόμενες ημέρες και νύχτες. Όχι μόνο για μένα αλλά για την πλειοψηφία των Ελλήνων» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

«Η καρδιά μου, η ψυχή μου είπαν "όχι" αλλά το μυαλό μου έλεγε πως έπρεπε να βρούμε μια λύση. Αν έφευγα θα κατέρρεαν οι τράπεζες και η οικονομία» επεσήμανε.

«Νομίζω πως χάσαμε χρόνο. Στο τέλος μας τελείωσαν τα χρήματα και οι δυνάμεις. Αν το ήξερα αυτό, θα είχα πάρει πιο γενναίες αποφάσεις από την αρχή» πρόσθεσε.

«Ένιωσα σαν η γη να εξαφανίστηκε κάτω από τα πόδια μου. Ένιωσα μια απίστευτη λύπη και το αίσθημα ότι προδόθηκε το 62% των Ελλήνων» σημείωσε από την πλευρά του ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

«Δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να παλεύεις. Δεν πρέπει ποτέ να πιστεύεις ότι ο διέξοδος από τη λιτότητα και η διέξοδος από τις επιθέσεις στη δημοκρατία είναι πίσω από τις κλειστές πόρτες του Eurogroup. Η διέξοδος είναι στην κοινωνία με το λαό» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγη: youtube (@PaulMasonNews)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση