GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Θα προχωρήσω σε αλλαγές από την πρώτη μέρα - ΒΙΝΤΕΟ

«Το δείγμα γραφής μιας νέας ηγεσίας σε περίπτωση που εκλεγώ θα το δείξω από την πρώτη μέρα» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μη...

Μητσοτάκης: Θα προχωρήσω σε αλλαγές από την πρώτη μέρα - ΒΙΝΤΕΟ

«Το δείγμα γραφής μιας νέας ηγεσίας σε περίπτωση που εκλεγώ θα το δείξω από την πρώτη μέρα» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεόραση του Μega.

«Δεν πρόκειται να πάω και να παραλάβω στη Συγγρού. Θεωρώ ότι δεν είναι δυνατό ένα κόμμα που είναι περίπου χρεοκοπημένο, να εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα πολύ ακριβό κτίριο. Θα ζητήσω τις παραιτήσεις όλων των στελεχών του οργανωτικού από την πρώτη μέρα και θα προχωρήσω σε αλλαγές» τόνισε.   

«H ΝΔ είναι ένα κουρασμένο γερασμένο κόμμα το οποίο δεν επικοινωνεί πια με την κοινωνία» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Πρόσθεσε ότι «η ΝΔ δεν είναι αυτή τη στιγμή έτοιμη να κυβερνήσει καλά» σημειώνοντας ότι «δεν αρκεί να κερδίζουμε εκλογές».

Σημείωσε επίσης ότι «οι δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας είναι πολιτικά άστεγες. Σε αυτές θα απευθυνθώ ως πρόεδρος της ΝΔ για να τη μεγαλώσω.»

Δείτε το βίντεο του Μega:

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση