GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! Υπουργός (ο Χρ. Βερναρδάκης) ψήφισε ("εκ παραδρομής") "'οχι" στην άρση ασυλίας του Μιχαλολιάκου...

Αμηχανία και ερωτήματα στις τάξεις της κυβέρνησης προκαλεί η στάση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και βουλευτή του ΣΥΡ...

Αμηχανία και ερωτήματα στις τάξεις της κυβέρνησης προκαλεί η στάση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Βερναρδάκη ο οποίος καταψήφισε την πρόταση άρσης της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για απειλές κατά δημοσιογράφων και παρακίνηση σε βία μέσω δημόσιας ομιλίας που εκφώνησε το 2011.
Την άρση της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου καταψήφισαν και άλλοι πέντε βουλευτές. Ο Κώστας Κουκοδήμος της ΝΔ και τέσσερις βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων. Πρόκειται για τους Γιώργο Καρρά, Δημήτρη Καβαδέλλα, Μάριο Γεωργιάδη και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Επίσης, «παρών» δήλωσαν ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Υπενθυμίζεται ότι η ασυλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής ήρθη με 195 ψήφους.
"Η ψήφος μου κατά της άρσης της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, δόθηκε εκ παραδρομής", αναφέρει σε δήλωση που έκανε αργότερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση