GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση Ομίλου "ΑΚΤΙΔΑ "‏

Εκδήλωση του Ομίλου "ΑΚΤΙΔΑ", για το αν υπάρχει ρεαλιστική διέξοδος από την πολλαπλή κρίση, που μαστίζει την ελληνική οικονομί...

Εκδήλωση του Ομίλου "ΑΚΤΙΔΑ", για το αν υπάρχει ρεαλιστική διέξοδος από την πολλαπλή κρίση, που μαστίζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Επειδή η περιδίνηση της χώρα μας στην κρίση συνεχίζεται. Επειδή οι πολίτες και η κοινωνία είναι σε μεγάλη κόπωση και απογοήτευση. Επειδή νέα προβλήματα προστίθενται ( προσφυγικό ) και το γεωπολιτικό πεδίο που μας περιβάλλει επιβαρύνεται. Επειδή τα λάθη στα προγράμματα ( μνημόνια ) και το κατώτερο της διακυβέρνησης στις προκλήσεις, που υψώθηκαν μπροστά μας την τελευταία εξαετία, είναι σχεδόν πανθομολογούμενα..
Το ερώτημα, αν υπάρχει ρεαλιστική διέξοδος από την πολλαπλή κρίση, απασχολεί καθολικά τους πολίτες.
Η "ΑΚΤΙΔΑ", όμιλος πολιτικού, επιστημονικού, κοινωνικού προβληματισμού ( aktida.gr ) αναζητά και επιχειρεί απαντήσεις.
Οργανώνει την  Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, συνάντηση επιστημόνων, στελεχών κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων, αυτοδιοικητικών, ανθρώπων από όλο το φάσμα των φιλοσοφικών και πολιτικών ρευμάτων.
Η ανταλλαγή απόψεων θα οικοδομηθεί επί της βασικής εισήγησης, που θα κάνει
ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ
( Τακτικός καθηγητής Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών Αγορών, Πρόεδρος του Τομέα Εμπορικού Δικαίου και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Σκωτία )
Στον δίωρο διάλογο, που θα αναπτυχθεί, θα υπάρξουν παρεμβάσεις, για όλα τα μείζονα θέματα : εργασία, ανεργία, ανάπτυξη, οικονομία, καινοτομία, παιδεία, υγεία, ασφάλιση, δημόσια διοίκηση, πολιτικό σύστημα, ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ
Συντονιστής Ομίλου "ΑΚΤΙΔΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση