GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα είσαι σπίτι; Παραδοσιακά στη Χαβάη για γιορτές η προεδρική οικογένεια

Στην ηλιόλουστη και ζεστή Χαβάη βρίσκεται ήδη η οικογένεια Ομπάμα, όπου παραδοσιακά θα παραθερίσει κατά τη διάρκεια των εορτών των Χρισ...


Στην ηλιόλουστη και ζεστή Χαβάη βρίσκεται ήδη η οικογένεια Ομπάμα, όπου παραδοσιακά θα παραθερίσει κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναχώρησε από την Ουάσιγκτον την Παρασκευή και - έπειτα από μια στάση διάρκειας 3 ωρών στο Σαν Μπερναρντίνο στην Καλιφόρνια όπου συναντήθηκε με τις οικογένειες των θυμάτων του μακελειού της 2ας Δεκεμβρίου - έφτασε οικογενειακώς στη γενέτειρά του. 
Οι Ομπάμα νοίκιασαν μια παραθαλάσσια βίλα στο Καϊλούα, που βρίσκεται σε απόσταση μισής ώρας από την πρωτεύουσα Χονολουλού, την πόλη που γεννήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα. 
Εκτός από την οικογένειά του τον πρόεδρο συνοδεύουν πολλοί συνεργάτες του όπως επίσης και δημοσιογράφοι, που καλύπτουν από απόσταση τις προεδρικές διακοπές, όπου το γκολφ και οι οικογενειακοί περίπατοι είναι οι αγαπημένες δραστηριότητες της οικογένειας.

Ο Μπαράκ Ομπάμα «τηρεί» αυτήν την παράδοση από την εκλογή του στο Λευκό Οίκο. Μόνο το 2012 είχε χρειαστεί να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον για λίγες ημέρες για να διαχειριστεί μια κρίση στον προϋπολογισμό με το Κογκρέσο.

Η επιστροφή στην πρωτεύουσα αναμένεται την εβδομάδα της 4ης Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση