GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ των ΜΑΤ στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο! Μολότοφ και συγκρούσεις στο κέντρο...

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Δρακόντεια είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για ...

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Δρακόντεια είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για τις εκδηλώσεις και πάνω από 5.000 αστυνομικοί στα Εξάρχεια και στο κέντρο αλλά ήδη σημειώνονται συγκρούσεις στο κέντρο. Η πορεία αναμένεται να καταλήξει στα Εξάρχεια στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδηλωτές είναι πάνω από 5.000.
Προηγουμένως σημειώθηκε επίθεση σε διμοιρία που ήταν στην Ακαδημίας στο ύψος της Σίνα.
Αύρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο Ζάππειο.
Τα μπλοκ που είχαν σκορπίσει, ανασυντάσσονται και συνεχίζουν προς Πανεπιστημίου. Μολότοφ, χημικά και αρκετοί τραυματίες αυτή τη στιγμή μετά από επίθεση των ΜΑΤ. Μάχες στην Πανεπιστημίου, ασφυκτική η ατμόσφαιρα.
Η πορεία έσπασε στο μεταξύ στη μέση μετά από επέμβαση της αστυνομίας μπροστά από τη Μ. Βρετάνια. Συγκρούσεις σώμα με σώμα λίγο μετά τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση