GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! Να πού πηγαίνουν τα λεφτά (που ... υπάρχουν) των τραπεζών!

Harris Kodopoulos Να που πηγαίνουν τα λεφτά (που ...υπάρχουν) των τραπεζών...!!! Οταν οι πτωχευμένες τράπεζες μοιράζουν τα λεφτά του ελλ...

Harris KodopoulosΝα που πηγαίνουν τα λεφτά (που ...υπάρχουν) των τραπεζών...!!!
Οταν οι πτωχευμένες τράπεζες μοιράζουν τα λεφτά του ελληνικού λαού..
Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω γιορτινές μέρες, αλλά..."μου τη δίνει" να κάνουμε μαύρα Χριστούγεννα όλοι οι έλληνες και οι τράπεζες της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας να συνεχίζουν να μοιράζουν λεφτά στους ...τραπεζίτες και στα δικά τους "παιδιά".....(καθηγητές, δημοσιογράφους, δικηγόρους, πολιτικούς) που συντηρούν μέσω των pay-roll...
Και σα να μην έφτανε αυτό μαθαίνω πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα άρχισε συστηματικό έλεγχο των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, Εθνική Πειραιώς Alpha Bank και Εurobank, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ποσά των δανείων που έχουν χορηγηθεί σε τραπεζίτες και "συνδεδεμένα πρόσωπα" για αγορές ακινήτων, οικοπέδων αλλά και σκαφών.
Με δύο λόγια οι συστημικές τράπεζες μάζευαν τα λεφτά του ελληνικού λαού, είτε με απευθείας καταθέσεις, είτε μέσω της κομπίνας των ανακεφαλαιοποιήσεων και τα μοίραζαν:
-Στα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων.
-Στα διευθυντικά στελέχη τους..
-Σε εκδότες και καναλάρχες..
-Σε ειδικές περιπτώσεις συνεργατών τους (δημοσιογράφοι, καθηγητές κλπ)
-Σε....διαφημίσεις σε ΜΜΕ πάσης κατηγορίας και...υπό εχεμύθια κυκλοφορίας...
-Σε υπαλλήλους τους για αποπληρωμη φόρων και άλλων υποχρεώσεων..
Μιλάμε πως οι συστημικές τράπεζες έχουν χορηγήσει θαλασσοδάνεια ή δάνεια με όρους που δεν τους φαντάζεται ο απλός πολίτης σε "δικά τους παιδιά" για την αγορά διαμερισμάτων, εξοχικών κατοικιών, κότερων, ακριβών αυτοκινήτων κά..
Πολλοί από τους ευνοούμενους των τραπεζών φρόντισαν να βγάλουν τα εκατομμύρια που πήραν δανεικά (και αγύριστα) από το υστέρημα του ελληνικού λαού, στο...εξωτερικό
Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα δανείου που έχει χορηγηθεί σε κορυφαίο στέλεχος τράπεζας για την αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ, τη στιγμή που το ίδιο εμφανίζεται να έχει βγάλει στο εξωτερικό περίπου 8 εκατ. ευρώ.
Αλλά και σε άλλη περίπτωση συνταξιούχος δημοσιογράφος που για χρόνια....ξεζούμιζε μεγάλη κρατική τράπεζα, βρέθηκε, από σχεδόν άφραγκος με δύο βίλες στην Αττική και σε νησί του Αιγαίου και πολλά μετρητά στο εξωτερικό..
Το συνολικό ύψος των δανείων αυτών, που φτάνουν τα δεκάδες δις ευρώ, κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό στην ΤτΕ του Στουρνάρα.
Γιατί άραγε..δεν δίνουν οι τράπεζες στη δημοσιότητα που διοχετεύουν τα λεφτά του ελληνικού λαού...??
Και γιατί έρχεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ελέγξει τον τρόπο διαχείρισης των δις ευρώ από τις συστημικές τράπεζες..??
Και ας λένε οι πολιτικοί που κόπτονται για την διάσωση των ελληνικών τραπεζών πως όλα γίνονται για να σωθούν οι καταθέσεις των ελλήνων...??
Ποιές καταθέσεις..??
Οι μισθοί και οι συντάξεις που κατατίθενται στο τέλος του μηνός και εξανεμίζονται εν ριπή οφθαλμού..??
Γιατί γίνονται όλα στο...παρασκήνιο και στις πλάτες των ελλήνων..??
Οταν αντίθετα στην Κύπρο τα ευρήματα του ελέγχου δύο τραπεζών, της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής, για πάνω από ένα δις ευρώ που διοχετεύτηκε σε υμέτερους τραπεζίτες και λοιπά τρωκτικά, διέρρευσαν τελικά στον Τύπο...??
Εδώ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το ίδιο...
Θα γκρεμιστούν τα τείχη και θα πάνε φυλακή οι μισοί τραπεζίτες και οι κολαούζοι τους...!!!
Με την ευκαιρία ποιός πρόεδρος μεγάλης τράπεζας, που χρόνια κάνει μπίζνες με χρήματα της τράπεζας ή...δανειζόμενος από άλλη τράπεζα, αγόρασε και εκσυγχρόνισε το γνωστό Ζώναρς??
Πως βρέθηκε πάμπλουτος ο εν λόγω πρόεδρος από απλός υπάλληλος και μάλιστα τοποθετημένος με ...κομματικά κριτήρια..??
Αναπάντητα ερωτήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση