GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Μουτσινάς: "Γέμισε με καλάμια και ξιπασμένους η τηλεόραση"

Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα Real, μίλησε για παρουσιαστές που έχουν «καβαλήσει» το καλάμι. Φέτος υπάρχουν πολλ...

Νίκος Μουτσινάς: Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα Real, μίλησε για παρουσιαστές που έχουν «καβαλήσει» το καλάμι.
Φέτος υπάρχουν πολλές τραγουδίστριες που κάνουν θέατρο...
«Όπως πολλές ηθοποιοί έγιναν παρουσιάστριες και πολλοί ηθοποιοί βγήκαν σε μουσικές σκηνές. Όλοι τα κάνουμε όλα, τι να κάνουμε, παιδιά, με όσα γίνονται Και δεν μ" αρέσουν οι γενικότητες και τα όλα σε ένα τσουβάλι! Κάποιες τραγουδίστριες βγήκαν στη σκηνή και σάρωσαν, άλλες όχι».
Ούτε εδώ είσαι διατεθειμένος να μου πεις ονόματα, να υποθέσω...
«Ούτε εδώ πόσα μέτωπα να ανοίξω πλέον;»
Μου έλεγε η Μαρινέλλα σε συνέντευξη μας όσες απέμειναν στην πίστα γδύνονται, αντί να ντύνονται (Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξή της)
«Σωστά τα λέει η μοναδική μας Μαρινέλλα! Και το ίδιο ισχύει και στην τηλεόραση. Άμα δεν έχεις κάτι να επιδείξεις θα ανεβάσεις το μίνι, τι άλλο να κάνεις. Τα κακό είναι ότι ξιπάζονται πολλές από αυτές. Αυτό πού το πας. Καλό το μίνι, αλλά σηκώνουν και μύτη! Γέμισε με καλάμια και ξιπασμένους η τηλεόραση. Άμα δεν έχεις κάποιον να σε γειώσει και φτιάχνεις αυλές γύρω σου, το χάνεις το μέτρο εύκολα και γίνεσαι μεγάλο νούμερο!».
Γιατί έχουν ανάγκη τις αυλές;
«Γιατί τους λένε ότι είναι οι καλύτεροι, οι πιο ταλαντούχοι, οι ομορφότεροι, οι αξιότεροι κ.λπ. Αυλή φτιάχνεις σε πέντε λεπτά, κακά τα ψέματα, αλλά δεν έχει νόημα να φτιάχνεις ένα ψέμα και να ζεις σε αυτό, γιατί έρχεται η ώρα που γκρεμίζεται αυτό, που αποκαλύπτεται η αλήθεια και τότε το χαστούκι είναι πολύ γερό. Έχουμε παραδείγματα πολλά και πρέπει να τα δούμε ως παραδείγματα τα προς αποφυγή. Εγώ πάντως τη γλίτωσα φτηνά γιατί ευτυχώς έχω ανθρώπους που με γειώνουν και μου δίνουν το χαστούκι από πριν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση