GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνήγι θησαυρού στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ένα κυνήγι θησαυρού ανάμεσα σε εκθέματα διοργανώνει για τους μικρούς φίλους του το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, υποδεχόμενο τον καινούργι...

Ένα κυνήγι θησαυρού ανάμεσα σε εκθέματα διοργανώνει για τους μικρούς φίλους του το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, υποδεχόμενο τον καινούργιο χρόνο.
Η εκπαιδευτική δράση θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 7 Ιανουαρίου, από τις 10.00-11.30 π.μ. για παιδιά από 7-12 ετών.

Το Κυνήγι Θησαυρού αφορά εκθέματα που σχετίζονται με τα διαφορετικά πρόσωπα του χρόνου. Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια εκπαιδευτικού φυλλαδίου και την καθοδήγηση των υπευθύνων αρχαιολόγων. Το ταξίδι της αναζήτησης ολοκληρώνεται με την ανακάλυψη του κρυμμένου Θησαυρού. Στο τέλος όλα τα παιδιά θα λάβουν ένα αναμνηστικό δώρο, εμπνευσμένο από εκθέματα του Μουσείου.

Όπως επισημαίνει το Μουσείο στην ιστοσελίδα του, μέσα από τις δράσεις αυτές τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, ενεργοποιώντας τη φαντασία και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά τους.

Σημειώνεται, ότι όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις παρέχονται δωρεάν για τα παιδιά και είναι απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής.

Τηλ: 213 214 4891
Ώρες επικοινωνίας: 10:00 π.μ. – 13:00

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση