GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Τζιτζικώστα σε Μεϊμαράκη για "παλαιοκομματικές λογικές"

Τα πυρά του προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έστρεψε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στο Mega, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την α...


Τα πυρά του προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έστρεψε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στο Mega, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την πρόθεσή του να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν δεν έρθει πρώτος στην αυριανή «κούρσα».
Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για «παλαιοκομματικές λογικές» χαρακτηρίζοντας λάθος την προσέγγιση του κ. Μεϊμαράκη καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας να θέλει να απαιτήσει την ψήφο των νεοδημοκρατών και όχι να την διεκδικήσει, σημειώνοντας πως το ίδιο κάνει και στην περίπτωση της πρόθεσης στήριξης του κ. Μητσοτάκη. Ανέφερε ότι διαφωνεί με την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πέσει από μόνος του αλλά ότι συμφωνεί με το ότι απαιτείται η αναγέννησης της παράταξης με αλλαγές τόσο στη νοοτροπία όσο και στις δομές και τη λειτουργία της.
Χαρακτήρισε την κυβέρνηση πολύ επικίνδυνη με βαθιές ιδεοληψίες και ανικανότητα και την κατηγόρησε ότι δεν έχει σχέδιο να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Δικό του μέλημα είπε είναι η συνδιαμόρφωση με τους παραγωγικούς φορείς εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση ενώ η παράταξη θα οδηγηθεί υπό την ηγεσία του σε συνέδριο σε 3-4 μήνες για την αναγέννηση της κεντροδεξιάς.
Σχετικά με τα σενάρια διάσπασης ή διάλυσης της ΝΔ, σημείωσε ότι διακινούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επενδύει σε αυτή τη λογική γιατί βλέπει ότι υπάρχει μεγάλο ρεύμα στην κοινωνία ότι η ΝΔ αλλάζει και θα γίνει ξανά ελκυστική για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση