GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμυθένια Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη

Πάρτε μαζί σας τα πιο ζεστά σας ρούχα και ξεκινήστε για το χωριό του Αϊ Βασίλη! Κάντε μια στάση στο «Γραφείο» του, όπου μια παρέα χαρο...


Πάρτε μαζί σας τα πιο ζεστά σας ρούχα και ξεκινήστε για το χωριό του Αϊ Βασίλη!
Κάντε μια στάση στο «Γραφείο» του, όπου μια παρέα χαρούμενων ξωτικών καλωσορίζει τον κόσμο και τον προσκαλεί στο εσωτερικό για μια μικρή κουβεντούλα και μια φωτογραφία με τον Πατέρα των Χριστουγέννων.
Εξίσου δημοφιλές είναι και το «Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη», όπου οι μικροί βοηθοί του διαβάζουν τις χριστουγεννιάτικες παραγγελίες εκατομμυρίων παιδιών απ' όλο τον κόσμο. Ακόμη κι αν έχετε αφήσει πίσω εδώ και πολλές δεκαετίες την παιδική σας ηλικία, αποκλείεται να μην μπείτε στον πειρασμό να στείλετε στους φίλους σας μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με το αυθεντικό γραμματόσημο Santa Claus! Στο ταχυδρομείο θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων CDs και αναμνηστικών, όλα με θέμα φυσικά τον Αϊ Βασίλη.
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Σάντα Πάρκ, ψυχαγωγικό πάρκο με θέμα φυσικά τα Χριστούγεννα, το οποίο αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους μικρότερους φίλους μας!
Ακόμα, μπορείτε να δείτε το μουσείο Άρκτικουμ, το κέντρο Αρκτικής ιστορίας με εκθέματα μέσα από τα οποία θα γνωρίσετε την ιστορία, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής των Λαπώνων, αλλά και ολόκληρης της Αρκτικής.
Δοκιμάστε το Snowmobile Safari όπου φοράτε τις ειδικές στολές, τα κράνη, τα γάντια και ακολουθώντας τις οδηγίες των τοπικών αρχηγών «κάνετε» ένα σαφάρι με snowmobiles πάνω από παγωμένες λίμνες και ποτάμια μέσα στο δάσος για να καταλήξετε στη φάρμα με τα χάσκι. Στη Λαπωνία, η μακριά περίοδος χιονιού και οι φυσικές ευκολίες των μονοπατιών κάνουν το σπορ αυτό ακαταμάχητο! Το πελώριο δίκτυο διαδρομών, το οποίο περνά από περιοχές άγριας φυσικής ομορφιάς, δασών, παγωμένων λιμνών και πάνω από δύσβατες επιφάνειες χιονιού και παγωμένα ποτάμια, προσδίδει ακόμα παραπάνω ομορφιά στην εμπειρία! Η διαδρομή θα σας οδηγήσει στη φάρμα με τα υπέροχα και αξιολάτρευτα σε όλους σκυλιά χάσκι. Εκεί πολλά χαριτωμένα χάσκι Σιβηρίας σας περιμένουν με ανυπομονησία για να σας γαυγίσουν φιλικά και να παίξουν μαζί σας κουνώντας σας την ουρά! Αν είσαστε τυχεροί, θα σας φιλήσουν και στο πρόσωπο, ή τα κουταβάκια θα αποκοιμηθούν στην αγκαλιά σας καθώς τα χαϊδεύετε! Θα ακούσετε ιστορίες από τους φροντιστές τους και θα αγαπήσετε όσο και εμείς αυτά τα καταπληκτικά ζώα! Ακόμα, θα μπορέσετε να κάνετε βόλτα με έλκηθρο χάσκι, ένα παραδοσιακό μεταφορικό μέσο που προέρχεται από την περιοχή της Σιβηρίας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός (στολές, κράνη, γάντια). Θα οδηγήσετε αφού πρώτα σας δοθούν τεχνικές οδηγίες και οδηγίες για την ασφάλειά σας από τους ειδικευμένους αρχηγούς (στα Αγγλικά). Προσέχετε πολύ να έχετε ντυθεί άνετα και ζεστά. Απαραίτητη προϋπόθεση για τον οδηγό του οχήματος είναι να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης. Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το δίπλωμα, για την περίπτωση που σας ζητηθεί. Σε περίπτωση που οι συνθήκες το απαιτούν είναι δυνατόν να τροποποιηθεί η διαδρομή για την ασφάλεια των εκδρομέων (π.χ. σε περίπτωση που παρατηρούνται υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες). Τα οχήματα είναι κατά μέσο όρο 2,5 ετών και περιλαμβάνουν καύσιμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση