Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Αμβρόσιος για Τσίπρα: Προσκυνητής στους Εβραίους, τουρίστας στον Πανάγιο Τάφο...

Share it:
Με άρθρο του που δημοσιεύεται στο pentapostagma ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος, χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για το ταξίδι που έκανε ο Τσίπρας στο Ισραήλ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του Μητροπολίτη ότι ο πρωθυπουργός το... παίζει άθεος.
Ακολουθεί το άρθρο του κ. Αμβρόσιου:ΜΕΓΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
Στους Εβραίους, λοιπόν, τούς και σταυρωτές του Κυρίου μας, προσήλθεν ως ταπεινός προσκυνητής! Στούς Χριστιανούς όμως, αν και βαπτισμένος χριστιανός, προσήλθεν ως ένας ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!
Καταγράφουμε, λοιπόν, και καταγγέλλουμε στον Ελληνικό Λαό ως ΜΕΓΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑ του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα την στάση αυτή! Συγχρόνως, ως χριστιανός Ορθόδοξος Επίσκοπος, εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την περιφρονητική αυτή στάση του Πρωθυπουργού μας. Εάν είναι άθεος, είναι δικαίωμά του! Να δείχνει όμως ότι είναι άθεος παντού: δηλ. και ενώπιον των Εβραίων και ενώπιον των Ορθοδόξων! Η στάση του στα Ιεροσόλυμα υπήρξεν απαράδεκτη!
Και, τέλος, θέτουμε ένα ερώτημα: Ο μεν κ. Τσίπρας, αφού εμφανίζεται ως άθεος, γιατί δέχθηκε στο στήθος του το παράσημο «Μεγαλόσταυρος του Παναγίου Τάφου», δηλ. τον Τίμιο Σταυρό; Ο δε Πατριάρχης των Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος γιατί τον παρασημοφόρησε με το ιερότερο θρησκευτικό σύμβολο της πίστεως μας; Απορούμε και αγανακτούμε! Αγανακτούμε όχι με τους αθέους, αλλά με τούς «ενθέους»! Με τους Πατριάρχες και όποιους άλλους, όσοι τόσο άσκεπτα προσβάλλουν την Ορθοδοξία μας! Ξεχνούν άραγε την εντολή του Κυρίου μας «μή δώτε το άγιον» ….»μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν» των απίστων «μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς» (Ματθ. κεφ. 7, στ. 6).
Άς σημειωθή, ότι εμείς προσωπικά πιστεύουμε, πως ο Πρωθυπουργός κ Τσίπρας δεν είναι άθεος! Εμφανίζεται όμως ως…….. άθεος! Ή μάλλον η σύζυγός του τον …….»αθεΐζει»!!!!!!_Κατ” αρχήν επισκέφθηκε το ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ στο Ισραήλ, όπου και κατέθεσε στεφάνι. Εκεί όχι μόνον εκάθισε σε στάση προσοχής, αλλά και έβαλε στο κεφάλι του το γνωστό ΣΚΟΥΦΑΚΙ των Εβραίων, το οποίον όμως αποτελεί συγχρόνως καί εθνικό και θρησκευτικό Σύμβολο των Ιουδαίων!Μας ενώχλησε, λοιπόν, τό γεγονός, ότι ενώ θρησκευτικά εμφανίζεται ως αδιάφορος, εκεί κάτω καταδέχθηκε να φορέση στο κεφάλι του το γνωστό θρησκευτικό σύμβολο των Εβραίων! Προσαρμόσθηκε δηλ. στα θρησκευτικά πιστεύω των Εβραίων.
Share it:
Reactions:

Αμβρόσιος

Θέματα

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

2 comments:

 1. Παπά πιές κανα καφέ να συνέλθεις απο το λήθαργο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  Η κυβέρνηση μιας χώρας που ανοίγει τα σύνορα της για να μπούνε σε αυτήν την χώρα εκατοντάδες χιλιάδες αλλόθρησκοι ( ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ )που θα αλλάξουν τελείως τον πολιτισμικό και πολιτικό χάρτη αυτής της χώρας είναι κυβέρνηση ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……
  Ο Τσίπρας και η παρέα του είναι γιουσουφάκια της Τουρκίας που ονειρεύεται να αναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία!
  Αυτηνής το θέλημα κάνουν και ένας Θεός ξέρει με τι ανταλλάγματα…….
  Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αυτός που κατ’ εξοχήν είναι αρμόδιος για την φύλλαξη των συνόρων, αυτός με τις κόκκινες γραμμές τι κάνει?
  Και καλά αυτός ο Άθλιος ο άλλος ο υφυπουργός ο Νικόλαος Τόσκας που ήταν και αξιωματικός στον στρατό αυτά του μάθανε? Την Προδοσία? Για τον άλλο τον Δημήτρη Βίτσα δεν έχω τίποτα να πω, από καταβολής της οι Αριστεροί στην Ελλάδα, την Ελλάδα την χάριζαν στους Βόρειους γείτονες μας, τώρα θα τους πειράξει να την χαρίσουν στους Ανατολικούς, στους Τούρκους?
  Δυστυχώς για εμάς πρέπει να κάνουμε ένα κόπο και να βάλουμε αυτήν την κυβέρνηση σε ένα σαπιοκάραβο και να την στείλουμε στην Τουρκία, γιατί εκεί είναι η θέση της….όμως φοβάμαι ότι οι Τούρκοι δεν θα τους δεχτούν στο έδαφος τους καθώς θα έχουν στο νου τους ότι όπως προδώσανε την πατρίδα τους θα τους προδώσουν στο τέλος και αυτούς…

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση