GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σάντρα Μπούλοκ υιοθέτησε και δεύτερο παιδί

Το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι 3,5 ετών, υιοθέτησε η ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ, όπως παραδέχθηκε η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Peop...

Η Σάντρα Μπούλοκ υιοθέτησε και δεύτερο παιδί
Το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι 3,5 ετών, υιοθέτησε η ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ, όπως παραδέχθηκε η ίδια μιλώντας στο περιοδικό People.

Η Μπούλοκ, είχε υιοθετήσει τον Λούις, το πρώτο της παιδί, το 2010, ενώ τώρα ο Λούις απέκτησε και μία μικρή αδελφή, τη Λάιλα. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας εδώ και τρία χρόνια, μία διαδικασία την οποία διατήρησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“Όταν κοιτάζω τη Λάιλα, δεν υπάρχει στο μυαλό μου καμία αμφιβολία ότι ήταν γραφτό να βρίσκεται εδώ”, δήλωσε στο περιοδικό η Μπούλοκ. “Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, ακριβώς τα κατάλληλα παιδιά ήρθαν σε μένα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή”, πρόσθεσε.

Η Σάντρα Μπούλοκ είχε ανακοινώσει την υιοθεσία του Λούις το 2010, δύο μήνες μετά τη βράβευσή της με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία The Blind Side. Ωστόσο, η προσωπική της ζωή ανετράπη απότομα λίγο αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο τότε σύζυγός της Τζέσε Τζέιμς την απατούσε συστηματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους, που κράτησε πέντε χρόνια, προτού η Μπούλοκ πάρει διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση