GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς δικαιολογεί τώρα τις επαφές του με τον Τσίπρα ο Καραμανλής...

Επιβεβαιώνεται η τηλεφωνική επικοινωνία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα, τα κρίσιμα 24ωρα πριν την καθοριστική...

Επιβεβαιώνεται η τηλεφωνική επικοινωνία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα, τα κρίσιμα 24ωρα πριν την καθοριστική για την Ελλάδα Σύνοδο Κορυφής του Ιουλίου, προκαλώντας αναστάτωση στη ΝΔ, δύο 24ωρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου.
«Η χώρα βυθίζεται, πρέπει να κάνεις το χρέος σου» φέρεται να είπε ο κ. Καραμανλής στον κ. Τσίπρα, όπως μετέδωσε το Mega.
Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού και δεν είχε δημοσιοποιηθεί, καθώς όπως υποστηρίζει δεν ήθελε να χρησιμοποιηθεί για μικροπολιτικούς σκοπούς και αυτό που προείχε στη δεδομένη στιγμή για τον κ. Καραμανλή ήταν το εθνικό συμφερόν.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν μια – διαψεύδοντας έμμεσα τα σενάρια για «κύκλο επαφών» των δύο πλευρών και έγινε στις 10 Ιουλίου.
Επισημαίνεται δε ότι πρόθεσή του ήταν να λειτουργήσει ως «αντίβαρο» στις εισηγήσεις που δεχόταν ο Αλέξης Τσίπρας από συνεργάτες του ακόμη και για πλήρη ρήξη με την Ευρώπη.
Παράλληλα υπήρξε και τοποθέτηση για τις χθεσινές δηλώσεις του Θ. Ρουσσόπουλου, για την πιθανότητα διάσπασης της ΝΔ και ηγετικά εύσημα προς τον Αλέξη Τσίπρα, με την επισήμανση ότι αποτελούν προσωπικές θέσεις του που δεν απηχούν τις απόψεις του κ. Καραμανλή.

3 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
    Ν Βράχος
    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα. Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος πολιτικοκεφτές.
    Κατέστρεψε την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!! Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    Σήμερα η δικαιοσύνη γιατί τους καλύπτει?
    ΕΣΥ Έλληνα τι σκέπτεσαι να κάνεις για τα παιδιά σου? θα κάνεις πάλι πείραμα αυτή τη φορά με τον Τσίπρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΟΡΚΟΣ...
    Ο Καραμανλής “κυκλοφορεί ανενόχλητος”;
    στα σαλέ της Ελβετίας και της ορεινής Αρκαδίας και στα ακριβά εστιατόρια;
    Η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή για το όσα διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λάου.
    ----------------------------------------------------------------------
    Ο λόγος που κρύβεται ο μουγγός ,
    δεν είναι γιατί είναι συνέχεια μπουκωμένος , είναι γιατί οι δικηγόροι του τον συμβούλεψαν
    -------------------------------------------------------------------------
    πως όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα, θα πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη και
    ------------------------------------------------------------------------
    άρα ότι πει τώρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

    Έγραψε έστω ένα άρθρο ο Μπουχέσας εδώ και 2,5 χρόνια για την πολιτική και την οικονομία ,μίλησε έστω και μια φορά στην Βουλή, πρότεινε έστω ένα μέτρο για αποφυγή της χρεοκοπίας , έκανε έστω ένα τηλεφώνημα στους πρώην πρωθυπουργούς συναδέλφους του, άφησε πίσω στο δημόσιο ταμείο έστω έναν από τους εισπραττόμενους μισθούς του (παρότι άεργος ) υπέρ των ανέργων ( 1.200.000 αθώοι πολίτες) ;
    Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω …σιωπεί ο Καραμανλής… θα μιλήσει ο Καραμανλής.. επιστρέφει ο Καραμανλής.. αθώος ο Καραμανλής
    Ν.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ( 5) ! ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ!

    Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι την κρίση την έφερε το Μνημόνιο κι όχι ότι το Μνημόνιο προτάθηκε ως η μόνη κάποια λύση του ελληνικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι διάφοροι Λιάπηδες.
    Ειδικότερα από το 2004 μέχρι και το 2009,
    η χώρα κυβερνήθηκε από Λιάπηδες, Παυλόπουλους, Ρουσόπουλους, Βουλγαράκηδες και Καμμένους υπό την υψηλή εποπτεία του ''καταλληλότερου'' αλλά κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου, η Μέρκελ, ο Σόρος και φυσικά οι αεροψεκασμοί.
    Η κριτική για την ανοχή στους Λιάπηδες όμως δεν μπορεί μόνο να αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά οφείλει να αποτελέσει και μάθημα για όσους ετοιμάζονται να «τρομάξουν» τη Μέρκελ στέλνοντας στην κυβέρνηση τους Στρατούληδες, τους Λαφαζάνηδες, τον Στάθη Παναγούλη και τον Γιώργο Πάντζα.
    Ο αριστερός ακατάλληλος πολιτικός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον δεξιό ακατάλληλο πολιτικό. Είναι και δυο εξίσου ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση