GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Τροχόπιστο με τρανσέξουαλ για αγοραίο έρωτα στα λουτρά των Θερμοπυλών...

Σε ρωμαϊκά λουτρά έχουν μετατρέψει κάποιοι τις πηγές των Θερμοπυλών.... Οι καταγγελίες στο LamiaReport είναι αρκετές το τελευταίο διάστ...


Σε ρωμαϊκά λουτρά έχουν μετατρέψει κάποιοι τις πηγές των Θερμοπυλών....
Οι καταγγελίες στο LamiaReport είναι αρκετές το τελευταίο διάστημα και αφορούν στα τα όσα συμβαίνουν τις βραδινές ώρες στα λουτρά των Θερμοπυλών.
Η τελευταία όμως ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Νεαρός δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηλικιωμένο άνδρα.
Τροχόπιστο με τρανσέξουαλ για αγοραίο έρωτα στα λουτρά Θερμοπυλών!«Πήγα εκεί απλά να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμιά αφορμή, αυτός ο κύριος ήρθε και με χούφτωσε...», μας είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός.
Από το ρεπορτάζ που κάναμε και τις πληροφορίες που έφτασαν στην τοπική ιστοσελίδα η κατάσταση στις πηγές των Θερμοπυλών έχει ξεφύγει εντελώς.
Για πολλούς και διάφορους λόγους αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να περιγράψουμε όσα μας είπαν και όσα διαπιστώσαμε από το ρεπορτάζ, ούτε να δείξουμε τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, όταν πέφτει το σούρουπο και μετά, στις πηγές των Θερμοπυλών δεν μπορεί να πάει για μπάνιο μια οικογένεια.
Μέχρι και τροχόσπιτο με τρανσέξουαλ που πουλούσαν αγοραίο έρωτα είχαν φέρει κάποιοι κύριοι στο σημείο.
Προς το παρόν μένουμε εδώ. Τονίζουμε όμως ότι πρέπει στο χώρο να υπάρξει επειγόντως ένας στοιχειώδης φωτισμός και να καθαριστεί από τα προφυλακτικά και τα σκουπίδια.
Θυμίζουμε ότι μιλάμε για ιαματικές πηγές που αποτελούν εθνικό πλούτο για τη χώρα και την περιοχή της Λαμίας, ωστόσο παραμένουν αναξιοποίητες και εγκαταλειμμένες στη τύχη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση