GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλόνισαν Διαμαντίδης – Σπανούλης στη βράβευση από τον ΠΣΑΤ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης έδωσαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Κάθισαν δίπλα, δίπλα περιμένο...


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης έδωσαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει.
Κάθισαν δίπλα, δίπλα περιμένοντας την βράβευση τους από τον ΠΣΑΤ στην εκδήλωση για τους κορυφαίους της χρονιάς στον αθλητισμό και ο Βασίλης Σπανούλης όταν ήρθε η ώρα να βραβευτεί όπως και ο Δημήτρης Διαμαντίδης από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τόνισε ότι: «Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε τον Δημήτρη. Είμαστε αντίπαλοι για 40’ στο γήπεδο. Αυτό είναι το λογικό. Όλα τα υπόλοιπα είναι παράλογα. Το λογικό είναι να κερδίζει ο καλύτερος και ο ηττημένος να προσπαθεί περισσότερο για να νικήσει την επόμενη φορά».
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε πολύ για την τιμή που του έκανε ο ΠΣΑΤ και ευχήθηκε εν όψει Εορτών: «Υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο και όχι βία στα γήπεδα».
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, επίσης, ευχαρίστησε τον ΠΣΑΤ, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και Γιορτές και σε ερώτηση για το εάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται απάντησε: «Έχω πάρει την απόφαση μου. Είναι η τελευταία χρονιά μου. Είμαι ευλογημένος για όσα έζησα στο μπάσκετ. Απίστευτες στιγμές. Θα αφιερωθώ πιο πολύ στην οικογένεια και στα παιδάκια μου».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση