GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ελλάδα και Κύπρος, παράγοντες σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή

Στη στρατηγικής σημασίας συνεργασία, η οποία προχωρά με Ελλάδα Κύπρο και Αίγυπτο, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνά...

Τσίπρας: Ελλάδα και Κύπρος, παράγοντες σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή

Στη στρατηγικής σημασίας συνεργασία, η οποία προχωρά με Ελλάδα Κύπρο και Αίγυπτο, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Κυρπιακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν παράγοντες σταθερότητας και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, γιατί βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η ευρύτερη περιοχή είναι αποσταθεροποιημένη, είπε ο πρωθυπουργός. Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση πως το γεγονός ότι η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν σήμερα πόλο σταθερότητας, θα είναι παράγοντας που θα συμβάλει στην προσπάθεια για την επίλυση του Κυπριακού, για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στη σημασία των διμερών διαβουλεύσεων και τη συμβολή της Ελλάδας στην επίλυση του Κυπριακού, σε τομείς όπως αυτό των εγγυήσεων. Εξέφρασε, επίσης, την ικανοποίησή του για την τρίτη αυτή συνάντηση με Ελλάδα, Αίγυπτο και Κύπρο, για την οποία είπε ότι εμβαθύνει τις σχέσεις της Ελλάδας και Κύπρου με τις γείτονες χώρες, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει διεύρυνση και δυναμική στις συνεργασίες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση