GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ! Ο Λάκης, ο Καραμανλής, η Γιάννα και ο Τσίπρας...

Vasilis Emmanouilidis Ο Λάκης προστάτευσε τον Καραμανλή όσο ήταν πρωθυπουργός αλλά και μετά. Χθες αναφέρθηκε σ' αυτόν με θετικό τρόπ...

Vasilis Emmanouilidis
Ο Λάκης προστάτευσε τον Καραμανλή όσο ήταν πρωθυπουργός αλλά και μετά. Χθες αναφέρθηκε σ' αυτόν με θετικό τρόπο. Ο Λάκης στηρίζει σήμερα τον Τσίπρα. Ο Ελεύθερος Τύπος επί Γιάννας έδινε DVD με τις εκπομπές του Λάκη. Η Γιάννα υπήρξε βουλευτής της ΝΔ. Σήμερα σπονσοράρει τον Τσίπρα, κλείνοντάς του μέχρι και συνεντεύξεις με τον Κλίντον. Ο Τσίπρας πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Καραμανλή. Τελικά έκανε Πρόεδρο τον Παυλόπουλο. Ο Παυλόπουλος ήταν υπουργός του Καραμανλή. Ο Καμμένος το ίδιο. Ο Τσίπρας συγκυβερνά με τον Καμμένο. Ο Τσίπρας έκανε αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης τον Παπαγγελόπουλο. Ο Παπαγγελόπουλος ήταν προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών που ο Καραμανλής τον έκανε διοικητή της ΕΥΠ αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που του παρείχε σε κρίσιμες υποθέσεις. Σήμερα αποκαλεί τον Τσίπρα εθνάρχη.
Δεν ξέρω πώς σας φαίνεται εσάς όλο αυτό, αλλά εγώ θα το έλεγα πολιτική παρτούζα.

1 σχόλιο

  1. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ?

    ΄΄Κανείς δεν μετάνιωσε αγοράζοντας γη’’ έγραφε ένα ‘’σλόγκαν’’ της εποχής του…Εθνάρχη.

    Και είναι αλήθεια, ότι οι Καραμανλήδες είχαν και έχουν έφεση με τη γη. Μάλιστα ο Αλέκος, ο μπαμπάς του μπουχέσα μας, άνοιξε ένα δικό του μαγαζί με οικογενειακό ‘’περίβλημα’’. Ιδιοκτήτης ‘’εταιρείας χωματουργικών εργασιών’’, γράφουν στο διαδίκτυο χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες και περιγραφές. Έλα όμως που έχουμε γίνει δύσπιστοι από τότε που ο κωστάκης , μας οδήγησε στη χρεοκοπία, στην εξαθλίωση, στην ταπείνωση και στις αυτοκτονίες. Ταυτόχρονα σκεφτήκαμε: Ένας αδελφός του ‘’εθνάρχη’’ που βρίσκεται στον κολοφώνα της δόξας του, ‘’αφήνει’’ τον αδελφό του να ασχολείται με ..χωματουργικές εργασίες? Εξ άλλου μας φάνηκε εντελώς ‘’περίεργη’’ μέχρι ..παρεξηγήσεως η συμπεριφορά του Κωστάκη προς τον Αλέξη και η ‘’ανταπόδοση’’ του Αλέξη μέχρι που η επίσκεψη του στο ίδρυμα Καραμανλή, μας ‘’έβαλε ψύλλους στα αυτιά’’….
    Ο μεταπράτης χώματος Κωστάκης και ο Αλέξης ο χουντοαναθρεμένος.
    Ο Κωστάκης της οικογενείας των ‘’εθνάρχιδων’’ ήταν υπάλληλος στην εταιρεία χωματουργικών εργασιών του πατέρα του Αλέκου. Κύριο έργο της εταιρείας ήταν υποτυπώδης αγορά χώματος από εταιρείες δημοσίων έργων που είχαν σχεδόν αποκλειστικότητα ανάληψης έργων του δημοσίου από την κυβέρνηση του ‘’εθνοκαταστροφέα’’ Καραμανλή. Ο μεταπράτης χώματος μετρούσε τα φορτηγά με το χώμα από τα δημόσια έργα των εργολάβων του μπάρμπα του, και το ..μεταπωλούσε στα τσιμεντάδικα πολλές φορές πάνω από την τιμή ‘’αγοράς’’ και η μεταφορά επιβάρυνε τους εργολάβους των έργων του… δημοσίου
    Αυτή ήταν φίλοι μου, η εργασία που έκανε η εταιρεία του μπαμπά Αλέκου του μπουχέσα.
    Ο Πατέρας του χουντογεννημένου Αλέκου Τσίπρα, ήταν ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας δημοσίων έργων ( ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ Α.Ε και είχε ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία με τον πατέρα του μπουχέσα που έπαιρνε το χώμα από τα έργα της χουντικής εταιρείας σχεδόν δωρεάν, και το πούλαγε , σε τιμή ..χαλκού!!!
    Χώμα επίσης ‘’πωλούσε’’ στον πατέρα του μπουχέσα και η μεγαλύτερη εταιρεία δημοσίων έργων του ΑΚΗ (1981-….)όπως και όλες σχεδόν οι εταιρείες δημοσίων έργων.
    Έτσι χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κόστος, χωρίς καμία άλλη διαδικασία, οι εταιρείες δημοσίων έργων φόρτωναν τα χώματα και τα οδηγούσαν στις τσιμεντοβιομηχανίες και οι Καραμανλήδες έγιναν πολυεκατομμυριούχοι.
    Πόσα δισεκατομμύρια μπορείς να κερδίσεις άμα ..πουλάς χώμα???
    Ν.Β

    ΥΓ.

    Μήπως κάνουμε λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση