GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικη εφημερίδα απειλεί με πτώση της κυβέρνησης και προσφυγή στις κάλπες

Με αποκαλύψεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και σε βίαιη πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα και προκήρυξη εκλογών ακούγεται ότι θα κυκλοφ...

Με αποκαλύψεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και σε βίαιη πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα και προκήρυξη εκλογών ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει κυριακάτικη εφημερίδα.
Δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για παραίτηση δύο τουλάχιστον κορυφαίων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.
Στο μεταξύ η καταγγελία του δημοσιογράφου του ΒΗΜΑτος Νίκου Χασαπόπουλου ότι βουλευτής της ΝΔ τον ενημέρωσε πως παρακολουθούν το τηλέφωνό του προκαλεί ήδη σάλο καθώς διάχυτη είναι η αίσθηση πως ζούμε την συνέχεια του Εθνικού Σκανδάλου των Υποκλοπών που οδήγησε στην αυτοκτονία του νεαρού στελέχους της VODAFONE.
Οι πληροφορίες σχετικά με το ρεπορτάς κυριακάτικης εφημερίδας θέλουν να έχει εντοπισθεί γιάφκα υποκλοπών και καυτό λογισμικό που εμπλέκει επιχειρηματικά συμφέροντα.
Η κατάσταση θυμίζει εντόνως το βρώμικο 89…
http://pitsirikidotnet.gr/
http://kourdistoportocali.com/post/48573

2 σχόλια

  1. Ποιο Ισλαμικό Κράτος και τρίχες!!!Η Ελλάδα ΕΊΝΑΙ κράτος-τζιχαντιστής...

    Όλοι οι πολιτικοί έχουν συνεισφέρει στο να δημιουργηθεί αυτό το κράτος-τζιχαντιστής γιατί περί αυτού πρόκειται...Και εντάξει από κράτος πρόνοιας που ήταν μια φορά και ένα καιρό η χώρα μας, για την ακρίβεια παράλογης πρόνοιας όπου οι υγιείς ένεκα κομματικών και ψηφοθηρικών αναγκών ελάμβαναν επιδόματα αναπήρων, όπου οι τυφλοί οδηγούσαν ταξί ή νταλίκες φθάσαμε στο άλλο άκρο. Της απόλυτης αδιαφορίας για τους έχοντες ανάγκη!...

    Από τα 65 μηχανήματα για τις ακτινοθεραπείες που έχει ανάγκη η χώρα μας τα κρατικά νοσοκομεία έχουν μόλις 27!!! Σε δέκα χρόνια είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσουν επιπλέον 8 μηχανήματα, αγοράστηκαν με ΕΣΠΑ 4 και λειτουργούν 2!!!! (Μπράβο σε όλες στις υπουργάρες μας….)

    Ο Γερμανός γιατρός Ryke Geerd Hamer υποστηρίζει ότι καρκίνο παθαίνουμε όταν έχουμε μεγάλη εσωτερική σύγκρουση, όταν η ζωή μας είναι ενάντια στο σκοπό της ψυχής, όταν πάμε εντελώς ενάντια στα συναισθήματά μας.

    Σύμφωνα δε με τον νόμο του καρκίνου που διατυπώθηκε από τον εν λόγω γιατρό (Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε. Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια). Αν πράγματι λοιπόν ισχύει ο νόμος αυτός καταλαβαίνεται τι επιπτώσεις έχει η κρίση αυτή πάνω στους ανθρώπους!!!

    Κατά τα άλλα το πολιτικό σύστημα περί άλλα τυρβάζει!

    Το μόνο που απασχολεί την εκάστοτε κυβέρνηση είναι πως θα καταφέρει να επιβιώσει και να μείνει στην εξουσία, η δε αντιπολίτευση πως θα ανέβει στην εξουσία.

    Σήμερα αυτό ισχύει αν πχ καταφέρει πρώτα η αξιωματική αντιπολίτευση να εκλέξει νέο αρχηγό. Ευτυχώς βρέθηκε και η εταιρεία που θα κάνει τις εκλογές… Όχι τίποτα άλλο γιατί έτσι δεν θα χρειαστεί να «υποκλέψει» και τίποτα… Θα τα κάνει όλα όπως πρέπει και κυρίως νόμιμα…

    Τώρα αν το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα ψηφίσει ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας ή αυτό που επιθυμούν διάφορα κέντρα του εξωτερικού, μικρή λεπτομέρεια!


    Είναι δυνατόν να μην βλέπουν οι Έλληνες πολιτικοί που τους οδηγούν συγκεκριμένα κέντρα;

    Είναι δυνατόν, με όλα τα λάθη που έχουν κάνει στην ζωή τους, να μην βάζουν ένα τέλος σε αυτά; Να πουν εντάξει, κάναμε ότι κάναμε τόσα χρόνια, φάγαμε ότι φάγαμε, κάναμε πλουσίους όσους κάναμε, αλλά εδώ και κάποια χρόνια φθάσαμε στο να «δολοφονούμε» ολοένα και περισσότερους ανθρώπους!!!

    Και μάλιστα μιλάμε για τους τέλειους «φόνους» μια και δεν υπάρχουν στοιχεία... ούτε φονικά όπλα, ούτε αποτυπώματα, ούτε τίποτα… Μόνον νεκροί άνθρωποι που για πολλούς από αυτούς έτσι όπως ήταν η ζωή τους ο θάνατος είναι η λύτρωση από τα βάσανα που τους προκαλεί η ασθένεια τους και η ανυπαρξία πρόνοιας, υγειονομικής περίθαλψης και όλα αυτά…

    Ας πάνε μια βόλτα στα κοιμητήρια όπου οι εκταφές που γίνονται είναι απίστευτες μια και ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα δημοτικά τέλη των κοιμητηρίων και μετά ας πάρουν τις όποιες αποφάσεις… Για νέους φόρους, για νέα χαράτσια, για νέες μειώσεις συντάξεων, για κατάργηση των επικουρικών προκειμένου να σωθούν οι συντάξεις (δεν πειράζει που θα σου κόψουν το ένα από τα δύο πόδια… και με ένα τα καταφέρνεις…) όπως μας λένε… Τόση καλοσύνη από τις κυβερνήσεις μας και τους δανειστές μας πώς να την αντέξουμε!!!

    Εκτός και αν όλοι εφαρμόζουν τα λόγια του Βρετανού συγγραφέα Thomas Browne ότι (Ο θάνατος είναι η θεραπεία για όλες τις ασθένειες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μάξιμου η καταραμένη φωλιά τον Εκατομμυριούχων ((αριστερών)) Σταθάκης, Σκουρλέτης, Φλαμπουράρης , Τσίπρας, Βούτσης, Τσακαλώτος, Παππάς ..Αυτά τα καλόπαιδα με τους άλλους κολαούζους βουλευτές ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ όλοι τους χτυπάνε αλύπητα έναν λαό και φέρνουν το φίδι όλο και ποιο κοντά μας το φίδι λέγετε ΦΑΣΙΣΜΌΣ....

    Βλέπω βουλή και βλέπω την ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ να πουλά πατριωτισμό όπως ο ΣΎΡΙΖΑ την 13 σύνταξη, την αυξήσει του μισθού στα 751 ευρώ το κυνήγι τον φοροφυγάδων την αποκατάσταση τον εργασιακών δικαιωμάτων κ.τ.λ και αναρωτιέμε τι διαφορά έχουν η ΜΕΝ από τους ΔΕ...Σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι έχουν δώσει την ζωή τους για τα πιστεύω τους και αυτοί δεν τολμούν να παραδώσουν την καρέκλα τους ,μια καρέκλα που τους αποφέρει 7.000 με 10.000 χιλιάρικα τον μήνα και συζητάνε να ζει άνθρωπος με οικογένεια η άρρωστος, άρρωστη με 500 -600 ευρώ τον μήνα και να τους λένε ότι ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ...Μήπως είναι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ οι τύποι;; Έκαναν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό ότι Η ΕΛΠΊΔΑ έρχεται και αυτοί την έκαναν ΕΛΠΊΔΑ
    Λ-ΕΠΙΔΑ.. Ο κόσμο διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά πιστεύει ότι δεν θα γίνει τίποτα κακό ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΕΊΝΑΙ...ΛΈΕΙ....Και νομίζουν ότι είναι σαν τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ ...Λάθος..

    Η Ελλάδα δυστυχώς πεθαίνει κάθε ήμερα από τους διαχειριστές της δεν αντιδρούν, ο φόβος της επιβιώσεις στην καθημερινότητας του έχει γίνει βίος αβίωτος ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΠΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΕΙ δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να του δώσει ώθηση ελπίδα και αν υπάρχει τον εξαφανίζουν η αν πάρει εξουσία ανακαλυπτης ότι είναι πιο βρώμικος από τους προηγούμενους η αν δεν είναι βρόμικος είναι ψεύτης...Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική.... Τελικά μάλλον ότι Χρειάζονται πολλοί απείθαρχοι για να απελευθερωθεί λαός...

    Θα έχετε την εξουσία πάνω στους ανθρώπους, μέχρι τη στιγμή που πάρετε τα πάντα... Όμως από τη στιγμή που τους αφήσατε χωρίς τίποτα, τότε τους χάσατε, θα είναι ελεύθεροι να σας ΦΑΝΕ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση