GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ για τον (διασπαστή) Θάνο Μωραΐτη...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Πολλές εσωτερικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει γενικό ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Πολλές εσωτερικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει γενικό υπεύθυνο για την επικοινωνιακή πολιτική και σχεδιασμό του κόμματος τον ο π. βουλευτή και υφυπουργό Θάνο Μωραΐτη.

Οι αντιδράσεις έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο κ. Μωραΐτης "ανταμείβεται" με ένα κορυφαίο κομματικό αξίωμα μολονότι ανήκε στους πρωτεργάτες της διάσπασης πριν από έναν χρόνο με τη δημιουργία του ΚΙΔΗΣΟ.

Με το θέμα αυτό έχει σχέση όπως λέγεται και η οξεία επίθεση που εξαπέλυσε χθες βράδυ με ανάρτησή του ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην κ. Γεννηματά, γράφοντας ότι Το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς δεν λειτουργεί με ενιαίους κανόνες κ αρχές εδώ κ πολύ καιρό!Επιβραβεύει πάντα αυτούς που λείπουν στα δύσκολα αλλά διαπραγματεύονται την κατάλληλη στιγμή.Επιβραβεύει αυτούς που πρόσφατα επέλεξαν να διασπάσουν την παράταξη και μας κατασυκοφάντησαν! Ευχομαι και ελπίζω η ηγεσία να έχει εκτιμήσει ορθά τις συνέπειες των αποφάσεων της,απέναντι στη βάση της παράταξης.

Στους διαδρόμους οι επικρίσεις που διατυπώνονται από χθες είναι ακόμη πιο έντονες καθώς οι πιο πολλοί δεν ξεχνούν ότι αυτή διάσπαση δεν στέρησε απλώς την τρίτη θέση από το ΠΑΣΟΚ αλλά απείλησε να το αφήσει και εκτός Βουλής πέραν της μεγάλης αποδυνάμωσης που του προκάλεσε. Οι αντιδράσεις στο πρόσωπο του κ. Μωραϊτη, εκ των φανατικότερων παπανδρεϊκών, δεν αμβλύνθηκαν παρά τις ισορροπίες που τηρήθηκαν και με τις άλλες εσωκομματικές ομάδες κατά τη συγκρότηση του νέου Τομέα.

Αναλυτικά τη νέα επικοινωνιακή ομάδα του ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ με απόφαση της Προέδρου του Φώφης Γεννηματά. Συγκροτείται Τομέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού. Καθήκοντα συντονισμού της επικοινωνιακής ομάδας αλλά και Γραμματέας του Τομέα αναλαμβάνει ο π. βουλευτής και υφυπουργός Θάνος Μωραΐτης.

Η συγκρότηση του Τομέα έχει ως εξής:
Εκπρόσωπος Τύπου: Παύλος Χρηστίδης
Αναπληρώτρια: Ναντια Γιαννακόπουλου
Αναπληρωτές Γραμματείς του Τομέα:
Δημήτρης Κατσικάρης
Ευθύμης Καρδαράς
Παναγιώτης Παπαχατζής
Διευθυντής Γραφείου Τύπου: Νικος Βοσδογάνης
Υπεύθυνη Social Mediα-Πολυμέσων: Πέγκυ Ζαγορίτη
Υπεύθυνος Τεκμηρίωσης: Βασίλης Δεληγκάρης
Υπεύθυνος Εθελοντών Διαδικτύου: Άγγελος Δημητρόπουλος
Υπεύθυνος Διαδικτυακής Προβολής και Υποστήριξης: Γιώργος Κίσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση