GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρίφτης: Κακή παρένθεση

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης τόνισε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του, αποδίδοντας...


Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης τόνισε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του, αποδίδοντας την μεγάλη έκταση του σκορ στη κακή βραδιά της ομάδας του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό εξάλεπτο στην 3η περίοδο που μας παρέσυρε και κάναμε ένα γενικά κακό δεύτερο ημίχρονο. Το επιμέρους σκορ στην 3η περίοδο είναι 31-11. Αυτό συνέβη για δύο λόγους. Εμείς δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί και τόσο έντονοι ώστε να μας αισθανθεί ο αντίπαλος και να παίξουμε όπως πρέπει να παίζουμε. Το δεύτερο συστατικό είναι το πολύ καλό ποσοστό του Παναθηναϊκού πίσω από το τρίποντο, με κύριο εκφραστή τον Φελντέιν. Όταν ο Παναθηναϊκός σουτάρει με 53% στα τρίποντα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός.
 Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει αυτή την πολύ κακή βραδιά που είχαμε όχι λόγω του αποκλεισμού, αλλά λόγω της εμφάνισης, να την κάνουμε χρήσιμη. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τον τρόπο που θα δουλέψουμε και τον τρόπο που θα συμπεριφερθούμε, έτσι ώστε να προετοιμαστούμε για την συνέχεια της χρονιάς που έχει ακόμα πολύ δρόμο, με υποχρεώσεις και δύσκολα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση