GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίνεται παράταση για την απόσυρση αυτοκινήτων

Στην παράταση του μέτρου της απόσυρσης των παλαιών αυτοκινήτων μέχρι τις 20 Απριλίου του 2016 προσανατολίζεται η κυβέρνηση με στόχο να ...


Στην παράταση του μέτρου της απόσυρσης των παλαιών αυτοκινήτων μέχρι τις 20 Απριλίου του 2016 προσανατολίζεται η κυβέρνηση με στόχο να τονωθεί η αγορά.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», σήμερα ή ενδεχομένως και αύριο αναμένεται να εκδοθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα προβλέπει την παράταση του μέτρου, το οποίο συνέβαλε σημαντικά στην ανανέωση του στόλου τα τελευταία χρόνια.
Την ίδια στιγμή, περισσότεροι από 50.000 ιδιοκτήτες ΙΧ έχουν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους προκείμενου να αποφύγουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες δύο εργάσιμες ημέρες του έτους.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 8.892 αυτοκίνητα καινούργια και μεταχειρισμένα εξωτερικού έναντι 7.716 που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2014, παρουσιάζοντας αύξηση 15,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση