GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαινόμενο "Λαζόπουλος" δεν θα υπήρχε αν δεν...

Δημήτρης Αλικάκος Φαινόμενο "Λαζόπουλος" δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν τα τσόκαρα και οι φελλοί που πάνε στις εκπομπές του και...

Δημήτρης Αλικάκος

Φαινόμενο "Λαζόπουλος" δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν τα τσόκαρα και οι φελλοί που πάνε στις εκπομπές του και χαχανίζουν, και οι άλλοι απέξω (γιατί δεν χωράνε μέσα) που του δίνουν νούμερα τηλεθέασης.
Δεν έχει να κάνει με την κομματική του τοποθέτηση. Είναι δικαίωμά του να στηρίζει όποιον θέλει. Έχει να κάνει με τον τρόπο που ασκεί «κριτική» και κάνει «σάτιρα» (χιλιάδες εισαγωγικά), με τον τρόπο που επιτίθεται στους "εχθρούς του λαού", με τον τρόπο που βγάζει λάδι τους δικούς του.
Και όλα αυτά ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας τα αποδέχεται και τα χειροκροτεί. ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα. Αυτή είναι η φάρα μας. Αυτά είναι τα μούτρα μας.

Μη λοιπόν βρίζετε τον "εθνικό γελωτοποιό". Ο Λάκης είναι ο καθρέπτης μας. Είναι η οσμή της αποσύνθεσης αυτού του ευλογημένου (ή καταραμένου) τόπου.
Είναι η άγνοια, η ξετσιπωσιά, η ανευθυνότητα, η ψευτομαγκιά, η ηλιθιότητα, η χυδαιότητα, ο βούρκος και η χαβούζα που βουλιάζουν νεκρές οι ψυχές των ανθρώπων. (Νομίζοντας πως αναπαύονται γελώντας, τα όρνια)

Ο Λάκης είναι το μεγάλο "βραβείο" των ημερών μας.
Αυτό θέλουμε, αυτό έχουμε, αυτό μας αξίζει.
Είμαστε με ό,τι γελάμε.
Λάκηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση