GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τελειώνει" και τον Τούντορ ο Σαββίδης

Εβδομάδα εξελίξεων στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να προβεί σε σημαντικές κινήσεις που θα αλλάξουν την κατάσταση στο...


Εβδομάδα εξελίξεων στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να προβεί σε σημαντικές κινήσεις που θα αλλάξουν την κατάσταση στον Δικέφαλο και θα επαναφέρουν την ηρεμία και την ελπίδα στις τάξεις του κόσμου. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών έχει πάρει ήδη τη "σκούπα", βγάζοντας από τη θέση του προέδρου τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί από κάποιο άλλο πόστο.

Ωστόσο, ο Σαββίδης δε μένει μόνο σε αυτή την αλλαγή. Με την έλευση του Νίκου Βεζυρτζή και του Λούμπος Μίχελ, αναμένεται να μειωθούν κατά πολύ οι αρμοδιότητες του Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος αμείβεται με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν μέχρι στιγμής με τις επιλογές του.

Η πλήρης επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του SportDog έρχεται μέσα από την είδηση πως επόμενος στην λίστα "εκκαθάρισης" του Ιβάν Σαββίδη είναι ο Ιγκόρ Τούντορ!

Ο Κροάτης τεχνικός δεν έχει ικανοποιήσει τον Σαββίδη και τον κόσμο της ομάδας, αλλά ορισμένα πρόσφατα καλά αποτελέσματα, όπως το διπλό στη Ντόρτμουντ, παρέτειναν την παρουσία του στον πάγκο των "ασπόμαυρων".

Αυτό που ακούγεται πολύ έντονα είναι ότι αν στα επόμενα παιχνίδια δεν έρθουν νίκες, συνοδευόμενες από ικανοποιητικές εμφανίσεις, τότε το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει από την ομάδα και ο Τούντορ και μάλιστα "πακέτο" με τον Άρνεσεν, που αποτελεί δική του επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση