GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απλήρωτοι θα μείνουν οι εργαζόμενοι στον «Πήγασο» και τον ΔΟΛ...

Harris Kodopoulos Δεν ....πληρώνω-δεν πληρώνω από Ψυχάρη και Μπόμπολα... Θα κάνουν Χριστούγεννα απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα δύο συγκρο...

Harris Kodopoulos
Δεν ....πληρώνω-δεν πληρώνω από Ψυχάρη και Μπόμπολα...
Θα κάνουν Χριστούγεννα απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα δύο συγκροτήματα...
Τα δυο -πάλαι ποτέ- πιο κραταιά εκδοτικά συγκροτήματα της Ελλάδος, ο «Πήγασος» και ο ΔΟΛ περνούν δύσκολες στιγμές και αυτό σημαίνει κατά βάση ότι περνούν δύσκολες στιγμές οι εργαζόμενοι τους.
Τη δεδομένη στιγμή η κατάσταση είναι χειρότερη στον «Πήγασο» όπου η τελευταία πληρωμή έγινε 24 Νοεμβρίου αλλά αφορούσε τον..... Σεπτέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει καθυστέρηση τριών μηνών.
Την Τετάρτη (16/12) η ιδιοκτησία ενημέρωσε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα καταβάλλει το δώρο των Χριστουγέννων αλλά όχι τους καθυστερημένους μισθούς.
Η ανακοίνωση προκάλεσε ανησυχία στους εργαζομένους που σκέφτονται πιθανούς τρόπους αντίδρασης.
Στον ΔΟΛ η καθυστέρηση αγγίζει τους δυο μήνες και επίσης , όπως όλα δείχνουν, πρώτα θα καταβληθεί το δώρο, δίχως να υπάρχει ξεκάθαρος χρονικός ορίζοντας για την αποπληρωμή των μισθών.
Και εκεί το κλίμα στους διαδρόμους δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση