GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως ο Ερντογάν έσωσε άνδρα από την αυτοκτονία - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να σώζει έναν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει.  Όλα συνέβησ...


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να σώζει έναν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει. 

Όλα συνέβησαν όταν η  αυτοκινητοπομπή του Τούρκου Προέδρου περνούσε από τη γέφυρα του Βοσπόρου. Τότε, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν είδε έναν άνδρα να βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας και να είναι έτοιμος να κάνει βουτιά στο κενό. Έδωσε λοιπόν εντολή στο αυτοκίνητό του να σταματήσει ώστε οι άνδρες ασφαλείας του να τον πλησιάσουν.

Ο σύμβουλος του Ερντογάν και ο επικεφαλής της φρουράς πράγματι τον πλησίασαν και τον έπεισαν να τους ακολουθήσει μέχρι το αυτοκίνητο του Ερντογάν. Ο άνδρας έσκυψε και φίλησε το χέρι του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος φέρεται να τον έπεισε να αλλάξει γνώμη. 

Βεβαίως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβήτησαν την τυχαία...παρέμβαση του  Ερντογάν ο οποίος  σημειωτέον ενώ συνομιλούσε  με τον παρ ολίγο αυτόχειρα είχε κολλημένο στο αυτί του το... κινητό. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση