GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κληρώθηκαν από το ΣτΕ τα νέα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου

Κληρώθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τα νέα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (ΑΕΔ) και Εκλογοδικείου για τη...


Κληρώθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τα νέα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (ΑΕΔ) και Εκλογοδικείου για την διετία 2016-2017.
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου προεδρεύει και των δύο δικαστηρίων, ως αρχαιότερα εκ των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας.
Συγκεκριμένα, από το Συμβούλιο της Επικρατείας συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι σύμβουλοι Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Ιωάννης Σύμπλης, Μαριάνα Παπαδοπούλου και Γεώργιος Ποταμιάς και ως αναπληρωματικά μέλη οι Κωνσταντίνα Φιλοπούλου, Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου, Παναγιώτης Ευστρατίου και Παναγιώτα Καρλή.
Από τον Άρειο Πάγο συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι αρεοπαγίτες Διονυσία Μπιτζούνη, Παναγιώτης Κατσιρούμπας, Γεώργιος Αναστασάκος και Ιωσήφ Τσαλαγανίδης και ως αναπληρωματικά μέλη οι Αβροκόμη Θούα, Πηνελόπη Ζωντανού, Χρήστος Βρυνιώτης και Δημήτριος Χονδρογιάννης.
Από τους τακτικούς καθηγητές των Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας, συμμετέχουν ως τακτικά μέλη η Καλλιόπη Χριστακάκου-Φωτιάδη και ο Αντώνης Παντελής (και οι δύο είναι της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) και ως αναπληρωματικά μέλη οι Δημήτριος Τζουγανάτος και Ηλίας Σουφλερός (και οι δύο είναι της Νομικής Σχολής Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση