GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Πατέρα, τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό!

Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται κάθε μέρα για τον τελευταίο πρόεδρο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτάθλημα το 2010. Τον Νικόλα Πατέρ...

Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται κάθε μέρα για τον τελευταίο πρόεδρο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτάθλημα το 2010. Τον Νικόλα Πατέρα. Αρκετοί θεωρούν σίγουροι την επιστροφή του, κάποιοι άλλοι πιστεύουν, ότι μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι. Επειδή ο κόσμος έχει … «τρελαθεί» από αυτά, που διαβάζει καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή διάσταση, για να λυθούν και κάποιες απορίες. Ναι ο Νικόλας Πατέρας παρακολουθεί την ομάδα, βλέπει τα περισσότερα παιχνίδια της και έχει και επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό εξάλλου το δήλωσε και ο ίδιος ο Αλαφούζος στην Γ.Σ της Συμμαχίας. Ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός και τίποτα παραπάνω. Απολύτως τίποτα. Εχει μία πολύ καλή σχέση ο Πατέρας με τον Αλαφούζο και όποτε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού του ζητάει βοήθεια σε ένα θέμα, που μπορεί να δώσει, η μία συμβουλή αυτός το κάνει. Προσοχή . Αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνει αποφάσεις ο Πατέρας στον Παναθηναϊκό. Όχι δεν ισχύει αυτό. Άλλο συμβουλεύω και άλλο αποφασίζω. Αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και είναι το αφεντικό τώρα στην ομάδα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει σηκώσει και το μεγάλο οικονομικό βάρος , για να γλιτώσει και η ομάδα από τα χρέη.

Πολλοί θεωρούν, ότι αυτή η επαφή που έχουν Αλαφούζος και Πατέρας σημαίνει και την ενεργοποίηση του Πατέρα από το ερχόμενο καλοκαίρι. Καμία σχέση. Αυτή την στιγμή, που μιλάμε ο Πατέρας δεν έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί ενεργά με τον Παναθηναϊκό. Τι σημαίνει να ασχολείται ενεργά με την ομάδα; Από το πρωί μέχρι το βράδυ να αφιερώσει όλο τον χρόνο του στον Παναθηναϊκό. Αν αλλάξει αυτό το καλοκαίρι και μπορεί ο Πατέρας να αφιερώσει όλη του την ζωή στον Παναθηναϊκό υπάρχει πιθανότητα να μπει. Αλλά αυτή την στιγμή δεν προκύπτει από πουθενά , ότι αυτό θα γίνει το καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή, που μιλάμε ,επίσης στις όποιες συζητήσεις που έχει κάνει ο Αλαφούζος με τον Πατέρα δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Πατέρας είναι έτοιμος να μπει στον Παναθηναϊκό. Από πουθενά! Και αυτό το τόνισε και ο ίδιος ο Αλαφούζος στην πρόσφατη Γ.Σ της Συμμαχίας . Δεν έχει αφήσει κάποιο παράθυρο ο Πατέρας στον Αλαφούζο για το καλοκαίρι. Μα κανένα. Καλό είναι, λοιπόν, προκειμένου να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις να μπουν τα πράγματα στην σωστή θέση και να μην γράφονται πράγματα, που δεν ισχύουν. Και τα οποία έχουν αναγκάσει δύο φορές τον Νικόλα Πατέρα να προχωρήσει σε δήλωση-διάψευσης μέσω του gazzetta.gr.

Στην ερώτηση που μπορεί να μου κάνει κάποιος. Τι βλέπεις αν μπει ο Πατέρας το καλοκαίρι, θα είναι συμπαίκτες με τον Αλαφούζο; Οσο και αν οι δύο τους έχουν πολύ καλή σχέση πιστεύω, ότι δεν θα είναι συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Διότι έχουν διαφορετικές απόψεις διοίκησης οι δυό τους. Για αυτό και ο Αλαφούζος στην Γ.Σ της Συμμαχίας, είπε ότι αν κάποιος κάνει μία σοβαρή πρόταση και αναλάβει τον Παναθηναϊκό ο ίδιος θα παραμείνει μόνο φίλος της ομάδας και θα την παρακολουθεί χωρίς να έχει συμμετοχή στις όποιες αποφάσεις. Αυτό το απάντησα σε μία υποθετική ερώτηση. Εσείς κρατάτε, ότι αυτή την στιγμή που μιλάμε τίποτα δεν δείχνει, ότι μπαίνει σίγουρα το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας και ο μόνος, που είναι εδώ σίγουρα και δίνει την μάχη του –με τα λάθη που έχει κάνει – είναι ο Αλαφούζος.
Τάσος Νικολογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση