GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ! Γιατί γύριζε πορνό η Τζούλια Αλεξανδράτου...

Ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε  στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, Όλα πρώτη φορά, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Τζούλια Αλεξανδράτ...

Ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε  στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, Όλα πρώτη φορά, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Τζούλια Αλεξανδράτου.
Ο ίδιος ο Φουρθιώτης που  λίγα χρόνια πριν  είχε αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου,  αποκάλυψε το λόγο που η ίδια αποφάσισε σε μια στιγμή να γυρίσει ταινία πορνό  και να γίνει ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης στη χώρα μας.
«Εσύ Θέμο είσαι η αιτία που είχες φιλοξενήσει το σύντροφό της εκείνη την περίοδο και είχε πει ότι η μεγαλύτερη αγάπη του δεν ήταν η Τζούλια αλλά κάποια άλλη», δήλωσε ο ίδιος. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η Τζούλια ξέσπασε, τσακωθήκανε και είπε θα κάνω αυτό. Ένα σπάσιμο που δημιούργησες από μια συνέντευξή του».
Δείτε όλα όσα δήλωσε  στο video που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση