GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη φωτιά στο Δημαρχείο Παλλήνης – Καταστράφηκε η αίθουσα του ΔΣ

Λίγο μετά τη μία έσβησε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 7:30 το πρωί στο Δημαρχείο του Δήμου Παλλήνης στο Γέρακα.  Από τις μέχρι στιγ...


Λίγο μετά τη μία έσβησε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 7:30 το πρωί στο Δημαρχείο του Δήμου Παλλήνης στο Γέρακα. 

Από τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης, κάηκαν όλα τα εκθέματα των χειροτεχνών που συμμετείχαν στην 3η Έκθεση Οικοτεχνίας.

Σύμφωνα με το neologosattikis.gr, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα παρακείμενα γραφεία του ισόγειου χώρου, ούτε στον 1ο όροφο και στο υπόγειο όπου -μεταξύ άλλων- βρίσκονται τα αρχεία του Δήμου.

Εκτιμάται ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη φωτιά καθώς και η διάχυση των καπνών στο εσωτερικό του κτιρίου, καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη τη λειτουργία του Δημοτικού Καταστήματος τουλάχιστον στις επόμενες ημέρες.

Αυτή την ώρα στελέχη του προανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν εισέλθει εντός του κτιρίου για μια πρώτη πραγματογνωμοσύνη ως προς την αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση