GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία Ελληνίδα από το Σικάγο στόλισε τον Λευκό Οίκο

Η ανθοδέτρια και διακοσμήτρια Μαίρη Λαλάγος Μαζέφι (δεξιά) εν ώρα... χαράς και εργασίας  Μία Ελληνίδα από το Δυτικό Σικάγο βοήθησε να ...


Η ανθοδέτρια και διακοσμήτρια Μαίρη Λαλάγος Μαζέφι (δεξιά) εν ώρα... χαράς και εργασίας 
Μία Ελληνίδα από το Δυτικό Σικάγο βοήθησε να φτάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων στον Λευκό Οίκο. Η ανθοδέτρια και διακοσμήτρια Μαίρη Λαλάγος Μαζέφι ήταν μία από τους 89 εθελοντές που επιλέχθηκαν (από τους χιλιάδες που έκαναν αίτηση) για να στολίσουν την κατοικία του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.
Το θέμα του φετινού εορταστικού στολισμού στον Λευκό Οίκο ήταν "Διαχρονική Παράδοση". Τοποθετήθηκαν 62 δέντρα και πάνω από 70.000 στολίδια.
Η κ. Μαζέφι και οι υπόλοιποι εθελοντές ακολούθησαν τις οδηγίες της εταιρείας Rafanelli Events, που είχε τον συντονισμό της όλης διαδικασίας και, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εμπειρία των τεσσάρων ημερών που πέρασε στον Λευκό Οίκο ήταν εκπληκτική. "Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να το εκφράσουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα Ελληνίδα με καταγωγή από την Κρήτη και την Πελοπόννησο, στόλισε το δέντρο που τοποθετήθηκε στο ασανσέρ του πρόεδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
 Η κ. Μαζέφι δημιουργεί ανθοδέσμες εδώ και 30 χρόνια  ενώ, πριν από το Λευκό Οίκο, έχει στολίσει χριστουγεννιάτικα ορισμένα από τα ωραιότερα σπίτια του Σικάγο.
Την περίοδο των γιορτών αναμένεται να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο 68.000 άτομα από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση