GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελεσίγραφο για το Παρτάλι

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ. Του Βασίλη Μπουζιώτη Κι ενώ ανέβασα είδηση ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα εγκυμονεί στο «Κάτω Παρτάλι», «παίζει» αν ...

Τελεσίγραφο για το Παρτάλι
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Κι ενώ ανέβασα είδηση ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα εγκυμονεί στο «Κάτω Παρτάλι», «παίζει» αν θα προχωρήσει η εν λόγω σειρά.
Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του δυνατού σίριαλ ή όχι; Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές  έχει δοθεί ένα «τελεσίγραφο» από την παραγωγή, ότι δεν λυθούν τα πλείστα οικονομικά προβλήματα-μπορεί οι τεχνικοί να έχουν εξοφληθεί, οι ηθοποιοί όμως περιμένουν ακόμα να πάρουν κάποια από τα χρήματα που τους χρωστούν! -μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα…πέσει η αυλαία της δουλειάς.
Αν δηλαδή δεν ακουστεί το πρώτο πάμε από τις 14/12 θα χαθεί κι άλλη μια κρίσιμη εβδομάδα και μετά θα μπούμε στις γιορτές, άρα θα αποκλειστεί το «σενάριο» να βγουν τα νέα επεισόδια από τον Φεβρουάριο…Για αυτό και δόθηκε το εν λόγω «τελεσίγραφο», ενώ βράζει το καζάνι στο Mega        και ειδικώς και γενικώς!
Μέσα σε όλα αυτά θα επανέλθω στο θέμα ότι όντως Καλημέρης και Παπαπέτρου-ο σεναριογράφος της σειράς- τα είπαν για πιθανή μετακόμιση του «Παρταλιού» στον ΑΝΤ1 και δεν μίλησαν-μόνο-για κάτι νέο! Μίλησαν για καινούργια project ,αλλά είπαν και για «Παρτάλι» και για αυτό ενημερώθηκε και ο Λοίζος Ξενόπουλος του Mega ο οποίος επίσης  είναι…υπ’ατμόν με όσα γίνονται!
Δύσκολο είναι να «πάει» το «Παρτάλι»ΑΝΤ1, αλλά η κρούση του γερού παίκτη Καλημέρη έγινε.
Αυτά, για να βάζω τα πράγματα στη θέση τους με όσα ακούγονται και γράφονται μετά τις δικές μας αναρτήσεις… Όσο για την δική μου άποψη; Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να δοθεί λύση και να ξεκινήσουν τα περίφημα γυρίσματα αφού το MEGA δεν έχει άλλο άσσο για τη σεζόν.
Οι νέες σειρές του δεν… τραβάνε, η Εθνική «πάγωσε» και δεν θα έχουν γερό χαρτί στο δεύτερο μισό της σεζόν. Πως να μην ενδώσουν λοιπόν; Άντε,κάντε το, γιατί δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε τα νέα επεισόδια…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση