GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελισάβετ Σπανού άφησε το τραγούδι και δουλεύει σε εστιατόριο

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλύπτικα» για την επιλογή της να αποσυρθεί από το τραγούδι και να εργαστεί ως υπ...

Η Ελισάβετ Σπανού άφησε το τραγούδι και δουλεύει σε εστιατόριο Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλύπτικα» για την επιλογή της να αποσυρθεί από το τραγούδι και να εργαστεί ως υποδοχή σε γνωστό εστιατόριο.
«Συνέβησαν συγκεκριμένα πράγματα που με έκαναν να πω "ώπα τώρα πίσω". Έπαιξε ρόλο και μία ιστορία που διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι μου» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.
Και πρόσθεσε:
«Είχε να κάνει με τις εντάσεις που έχει αυτή η δουλειά. Για να την κάνεις πρέπει να έχεις γερό στομάχι και εγώ δεν έχω τόσο. Δεν κατάλαβα όμως γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση το γεγονός πως δουλεύω υποδοχή σε ένα μαγαζί; Ήταν κάτι που το αποφάσισα γιατί στενοχωρήθηκα από κάποιες καταστάσεις και από κάποια πρόσωπα. Αποφάσισα να κρατήσω μία απόσταση. Προβληματίστηκα».
Ωστόσο, το ενδεχόμενο να επιστρέψει είναι πιθανό;
«Τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι είναι οριστικό. Μπορεί να μου την βαρέσει και να τραγουδήσω, όπως και να μου τη βαρέσει και να μην τραγουδήσω ποτέ. Μπορεί να μου γίνει και μία καλή πρόταση για την τηλεόραση και να με δεις στην τηλεόραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση