GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ! «Είχαμε ψητό Μαροκινό» δήλωσε ο Τσουκαλάς του ΣΥΡΙΖΑ...

Σάλος έχει προκληθεί από δήλωση του γενικού γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Τσουκαλά. Μιλώντας σε εκπομπή του Star, ο κ. Τσ...

Σάλος έχει προκληθεί από δήλωση του γενικού γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Τσουκαλά.
Μιλώντας σε εκπομπή του Star, ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε ότι «είχαμε ψητό Μαροκινό», αναφερόμενος στον θάνατο 22χρονου Μαροκινού μετανάστη στην Ειδομένη από ηλεκτροπληξία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να περάσει πάνω από τα ηλεκτροφόρα καλώδια.
Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις, με τους χρήστες του διαδικτύου  να κατακεραυνώνουν τον γενικό γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

3 σχόλια

  1. Κυρίες και Κύριοι Βουλευτάδες μην κουράζεστε με αντιρατσιστικούς νόμους, χέστε τον ήδη υπάρχοντα που λέει για απελάσεις όσων ήρθαν παράνομα στην Πατρίδα μας και διάφορα άλλα, και ψηφίστε ένα νέο που να λέει λίγα απλά πράγματα, όπως.
    Όποιος Έλληνας στην καταγωγή και χριστιανός στο θρήσκευμα σκεφθεί ότι οι λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα πρέπει να φύγουν, χωρίς να έχει πει αλλού την σκέψη του, θα βρίσκει ένα σανίδι μήκους ογδοήκοντα εκατοστών, πλάτους οκτώ εκατοστών, πάχους δύο εκατοστών, θα ρίχνει κρύο νερό πάνω του και θα χτυπιέται με το σανίδι μέχρι να κοκκινίσει το δέρμα του σε βαθμό μη αναστρέψιμο τουλάχιστον για τρεις μήνες, αν ματώσει από αδεξιότητα πρέπει να αυτοτιμωρηθεί περαιτέρω ρίχνοντας πάνω στην πληγή αλάτι, ΟΧΙ λάθη από σκεπτόμενους ανθρώπους!
    Όποιος Έλληνας στην καταγωγή και χριστιανός στο θρήσκευμα μιλήσει με φίλη ή φίλο του, την σύζυγο του, ή στα παιδιά του για λαθρομετανάστες εννοώντας ότι έστω και ένας από αυτούς δεν έχει θέση στην Ελλάδα μας, θα εκχωρεί αμέσως το δικαίωμα στον συνομιλητή του να τον φτύσει, να τον χαστουκίσει, να τον κλωτσήσει, να τον ρίξει κάτω, μην έχοντας αυτός το δικαίωμα να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, και εκεί όπως είναι πεσμένος, ο συνομιλητής του να ουρήσει και να αφοδεύσει πάνω του.
    Όποιος Έλληνας στην καταγωγή και χριστιανός στο θρήσκευμα διαμαρτυρηθεί δημοσίως πχ. να ανεβαίνει την Πανεπιστημίου κρατώντας ένα πανό που να λέει, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, θα συλλαμβάνετε πάραυτα από την Αντιρατσιστική Αστυνομία η οποία θα έχει ιδρυθεί κατά τα πρότυπα της GESTAPO, και θα μεταφέρετε ξυλοφορτωμένος και χωρίς δίκη στην Μακρόνησο όπου και αυτή θα έχει εξωραϊστεί κατά τα πρότυπα του Εμφυλίου μας, και εκεί θα του δίνετε κάλαμος ψαρικής διά να μην αποθάνει της πείνας καθ’ όσον το Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να διαθέτει τροφή διά τοιούτους, έως ότου ορισθεί δικάσιμος.
    Όποιος Έλληνας στην καταγωγή και χριστιανός στο θρήσκευμα διαμαρτυρηθεί δημοσίως και ζητά να απελαθούν οι λαθ/στες οι ελθόντες από Τουρκία, στην Τουρκία, θα συλλαμβάνετε από την Αντιρατσιστική Αστυνομία και θα στέλνετε στην Τουρκία με την προτροπή να δοθεί γυμνός σε φυλακή βαρυποινιτών στην Ανατολία, μη εχόντων να δουν καινούριο κόλο για δυο χρόνια, και εκεί πρηνηδόν, γονατιστός, πλαγίως, χρησιμοποιώντας και το στόμα του να τους ευχαριστεί σεξουαλικώς νυχθημερόν και ακαταπαύστως άδοντας τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας έχοντας τον μπροστά του γραμμένο στα Ελληνικά.
    Όποιος Έλληνας στην καταγωγή και χριστιανός στο θρήσκευμα διαμαρτυρηθεί δημοσίως και ζητά να απελαθούν οι λαθρομετανάστες οι προερχόμενοι από Αφρική να συλλαμβάνετε από την Αντιρατσιστική Αστυνομία και να μεταφέρετε πάραυτα στην Έρημο Σαχάρα όπου θα τον ντύνουν με τομάρι αρκούδας με τρόπο που να μην μπορεί να το βγάλει, θα τον αφήνουν ξυπόλητο και για νερό θα του δώσουν άπαξ ένα πεντόλιτρο με ρετσινόλαδο, εννοείται ότι η πλησιέστερη πηγή θα είναι σε απόσταση 268 χιλιομέτρων χωρίς δρόμο, και η όλη περιοχή τελείως άδενδρος.
    Όποιος Έλληνας στην καταγωγή και χριστιανός στο θρήσκευμα διαμαρτυρηθεί εναντίων λαθ/στών προερχομένων από τα βόρεια σύνορα της Ελλάδος θα συλλαμβάνετε από την Αντιρατσιστική Αστυνομία θα μεταφέρετε πάραυτα στην Θεσσαλονίκη, στο νέο GEDI GULE και εκεί θα ραβδίζατε μέρα νύκτα, νηστικός επί εξαήμερο, και την εβδόμη θα παίρνει ως τροφή σάκο ο οποίος θα έχει ζωντανά βατράχια, και σαύρες Ως νερό θα του δίδονται ούρα από το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα Θεσσαλονίκης.
    Όποιος Έλληνας στην καταγωγή και χριστιανός στο θρήσκευμα διαμαρτυρηθεί εναντίων Εοκικών Οδηγιών που επιβάλουν στην Ελλάδα να μην απελαύνει λαθρομετανάστες, ( οι οδηγίες αυτές έχουν σφραγίδα Ντοβούτογλου, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ) θα συλλαμβάνετε κλπ, και θα υποχρεώνετε να πάει στις Βρυξέλες, στο ποδαράτο, σιδηροδέσμιος, ξυπόλητος, σέρνοντας επί κάρου, μίαν ξύλινη οικία ικανή να στεγάσει τετραμελή οικογένεια.
    Κυρίες Βουλευτίνες και Κύριοι Βουλευτάδες της Ελλάδας μας εφαρμόστε τα παραπάνω και ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μετά από καιρό θα μιλούν για λαθροέλληνες στην Fatmeland - πρώην ελλάδα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.4 Δεκ 2015, 11:04:00 μ.μ.

    Αυτό είναι το «ήθος» ενός από τους εκατομμυριούχους της «Αριστεράς» του… κεφαλαίου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Μάξιμου η καταραμένη φωλιά τον Εκατομμυριούχων ((αριστερών)) Σταθάκης, Σκουρλέτης, Φλαμπουράρης , Τσίπρας, Βούτσης, Τσακαλώτος, Παππάς ..Αυτά τα καλόπαιδα με τους άλλους κολαούζους βουλευτές ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (όλοι τους χωρίς σταυρό είναι στην βουλή) χτυπάνε αλύπητα έναν λαό και φέρνουν το φίδι όλο και ποιο κοντά μας το φίδι λέγετε ΦΑΣΙΣΜΌΣ....

    Βλέπω βουλή και βλέπω την ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ να πουλά πατριωτισμό όπως ο ΣΎΡΙΖΑ την 13 σύνταξη, την αυξήσει του μισθού στα 751 ευρώ το κυνήγι τον φοροφυγάδων την αποκατάσταση τον εργασιακών δικαιωμάτων κ.τ.λ και αναρωτιέμε τι διαφορά έχουν η ΜΕΝ από τους ΔΕ...Σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι έχουν δώσει την ζωή τους για τα πιστεύω τους και αυτοί δεν τολμούν να παραδώσουν την καρέκλα τους ,μια καρέκλα που τους αποφέρει 7.000 με 10.000 χιλιάρικα τον μήνα και συζητάνε να ζει άνθρωπος με οικογένεια η άρρωστος, άρρωστη με 500 -600 ευρώ τον μήνα και να τους λένε ότι ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ...Μήπως είναι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ οι τύποι;; Έκαναν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό ότι Η ΕΛΠΊΔΑ έρχεται και αυτοί την έκαναν ΕΛΠΊΔΑ
    Λ-ΕΠΙΔΑ.. Ο κόσμο διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά πιστεύει ότι δεν θα γίνει τίποτα κακό ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΕΊΝΑΙ...ΛΈΕΙ....Και νομίζουν ότι είναι σαν τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ ...Λάθος..

    Η Ελλάδα δυστυχώς πεθαίνει κάθε ήμερα από τους διαχειριστές της δεν αντιδρούν, ο φόβος της επιβιώσεις στην καθημερινότητας του έχει γίνει βίος αβίωτος ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΠΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΕΙ δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να του δώσει ώθηση ελπίδα και αν υπάρχει τον εξαφανίζουν η αν πάρει εξουσία ανακαλυπτης ότι είναι πιο βρώμικος από τους προηγούμενους η αν δεν είναι βρόμικος είναι ψεύτης...Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική.... Τελικά μάλλον ότι Χρειάζονται πολλοί απείθαρχοι για να απελευθερωθεί λαός...

    Θα έχετε την εξουσία πάνω στους ανθρώπους, μέχρι τη στιγμή που πάρετε τα πάντα... Όμως από τη στιγμή που τους αφήσατε χωρίς τίποτα, τότε τους χάσατε, θα είναι ελεύθεροι να σας ΦΑΝΕ και Ερχεται αυτή η ώρα ..δείτε τα ρολόγια σας...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση