GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις υπόπτων στην Άγκυρα για τρομοκρατική επίθεση την Πρωτοχρονιά

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Άγκυρα για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους και ότι προετοίμαζ...


Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Άγκυρα για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους και ότι προετοίμαζαν επίθεση αυτοκτονίας την Πρωτοχρονιά στην τουρκική πρωτεύουσα.

"Τους υποπτευόμαστε ότι έχουν σχέσεις με το ΙΚ και ότι προετοίμαζαν μια επίθεση την Πρωτοχρονιά στην πρωτεύουσα", Άγκυρα, διευκρίνισε δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας Τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της αστυνομίας σήμερα το πρωί στο Μαμάκ, ένα προάστιο της τουρκικής πρωτεύουσας, διευκρίνισε άλλη επίσημη πηγή στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, οι δύο ύποπτοι παρακολουθούνταν για κάποιο χρονικό διάστημα από την ειδική αστυνομία, η οποία αποφάσισε τώρα να προχωρήσει στη σύλληψή τους.

Η Τουρκία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά την επίθεση αυτοκτονίας που προκάλεσε τον θάνατο 103 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 500 μπροστά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Άγκυρας στις 10 Οκτωβρίου.

Η Τουρκία παρουσίασε ως βασικό ύποπτο για την επίθεση αυτή, την πιο αιματηρή στην ιστορία της χώρας, το Ισλαμικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση