GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ελπίζω να μην υπάρχουν "προδότες" στο κόμμα μου

Την πρότασή του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο κεντρι...

Λεβέντης: Ελπίζω να μην υπάρχουν
Την πρότασή του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Μάλιστα, ανέφερε πως την πρόταση αυτή την έκανε και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υποστηρίζοντας πως στην οικουμενική κυβέρνηση θα πρέπει να συμμετέχει η Νέα Δημοκρατία και αναφέροντας χαρακτηριστικά: “τα υπόλοιπα τα κόμματα, το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων, τι να τα κάνεις;”.

Κάλεσε επιπλέον τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας που θα προκύψει από την εσωκομματική εκλογική διαδικασία να πείσει τους πιο “θερμοκέφαλους” βουλευτές του κόμματος που απορρίπτουν μία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και να τους εξηγήσει πως έχουν και αυτοί χρέος να “τελειώσουν αυτήν την υπόθεση” και να συνεργαστούν σε μία οικουμενική κυβέρνηση, που όπως είπε είναι και αυτό που θα ήθελαν να δουν στην Ελλάδα οι ξένοι εταίροι μας.

“Οι ξένοι θέλουν να δουν μία εικόνα ενότητας, όχι οι μισοί να λένε τους άλλους μισούς προδότες”, σχολίασε.

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε “διάδοχο του ΠΑΣΟΚ” τον ΣΥΡΙΖΑ, και όχι νέο κόμμα, ενώ αναφορικά με το αν έχει υπάρξει διερευνητική επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων στην κυβέρνηση, απάντησε αρνητικά, και εξέφρασε την ελπίδα του να μην υπάρχουν “προδότες” στο κόμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση