GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Μαντινείας: Οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και άρρωστοι - ΒΙΝΤΕΟ

Ανθρώπους της ανωμαλίας και άρρωστους χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, ενώ εξέφρασε τη ...


Ανθρώπους της ανωμαλίας και άρρωστους χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για όσους ψήφισαν το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης. 

"Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως. Εδώ έχουμε παρα φύση κίνηση και είναι καταδικαστέα. Ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται αλλά πρέπει να κατανοεί ότι είναι άνθρωπος της ανωμαλίας και η ανωμαλία καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία και φυσικά και από το νόμο του Θεού" είπε και συνέχισε :"Είναι άρρωστοι και έχουν πάθος και θα πρέπεθι να προσπαθήσουν να θεραπεύσουν την αρρώστια τους" 

"Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους ελεήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας" πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση