GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα

“Εγώ κρατήθηκα στη πολιτική 30 χρόνια με βάση κάποιους κανόνες και δεν κάνω ευκαιριακή πολιτική. Θέλω μια βαθύτερη συναίνεση”, τόνισε ο...

Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα

“Εγώ κρατήθηκα στη πολιτική 30 χρόνια με βάση κάποιους κανόνες και δεν κάνω ευκαιριακή πολιτική. Θέλω μια βαθύτερη συναίνεση”, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Στον Ενικό” του Star, εκτιμώντας πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ταλαντεύεται ανάμεσα στο φόβο μην του φύγουν βουλευτές και την ανάγκη να δείχνει προς τον κόσμο ότι είναι σίγουρος για την κυβέρνησή του.

Υποστηρίζοντας την άποψή του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με τεχνοκράτες υπουργούς, ο κ. Λεβέντης σημείωσε: “Η οικουμενική κυβέρνηση δείχνει τη γενναιότητα του πρωθυπουργού. Παραιτείται για το καλό της χώρας. Δεν είναι πρόθεσή μου να βγάλω τον Τσίπρα από την κυβέρνηση. Δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό. Το κάνω για την χώρα”.

Παράλληλα, απαντώντας στα όσα είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις εννέα προτάσεις του κόμματός του, σημείωσε: “Υπάρχουν συγγενείς βουλευτών στη Βουλή που είναι αργόσχολοι. Αυτό το σημείο το ξεπέρασε. Το δεύτερο σημείο που προσπέρασε είναι οι 12.000 αποσπασμένοι. Επειδή, δηλαδή, είναι δύσκολο να τους βρούμε θα ανακατεύουμε δίκαιους και άδικους; Αυτό λέει ο πρωθυπουργός. Αν έχεις θέληση υπάρχουν σχέδια για να υλοποιήσεις μια τέτοια πρόταση. Δεν είπα ότι είναι εύκολο αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν”.

Επιπλέον, ο κ. Λεβέντης σημείωσε: “Το πρόγραμμα αυτό δεν βγαίνει, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Το ασφαλιστικό θέλει αλλαγές. Ας μην κόψει τις μικρές συντάξεις. Ας κόψει τις μεγάλες. Αυτή η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα. Το ασφαλιστικό θα είναι μια τρομακτική δοκιμασία”.

Τέλος, για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ σχολίασε: “Οι κραυγές του Καμμένου τον χαρακτηρίζουν και όχι αυτά που λέω εγώ. Δεν τον χαρακτηρίζω εγώ ακροδεξιό αλλά οι πράξεις του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση