GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητρόπουλος: Ο Φλαμπουράρης με απείλησε και του είπα "άντε γ...σου"

“Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο παρασκήνιο έχει η ιστορία”, υποστήριξε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντα...

Μητρόπουλος: Ο Φλαμπουράρης με απείλησε και του είπα

“Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο παρασκήνιο έχει η ιστορία”, υποστήριξε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Ανατροπή” του Mega, δίνοντας τη δική του εκδοχή για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται.

“Τα χρήματα αυτά για τα οποία με κατηγορούν ουδέποτε τα εισέπραξα. Τα χρήματα δεν κατατέθηκαν σε προσωπικό μου λογαριασμό. Επιστράφηκαν σε τρίτους και επαναπατρίστηκαν με τον νόμο Αλογοσκούφη. Είναι χρήματα που έχω δηλώσει στη φορολογική δήλωση του 2006. Το δικαστήριο με αθώωσε και είχε χαρακτηρίσει τα στοιχεία εκείνης της υπόθεσης χαλκευμένα. Υπάρχει εγκληματική δράση συγκεκριμένων παραγόντων. Βαφτίζουν τις νομικές μου υπηρεσίες παράνομη δραστηριότητα”, υποστήριξε ο κ. Μητρόπουλος, προσθέτοντας πως το διοικητικό εφετείο περιόρισε το πρόστιμο που του έχει υποβληθεί.

Παράλληλα, κληθείς να απαντήσει αν όλη αυτή η ιστορία είναι μια στημένη από τον ΣΥΡΙΖΑ υπόθεση προκειμένου να βγει εκτός ψηφοδελτίων, ανέφερε: “Ο Φλαμπουράρης με συνάντησε έξω από τη τουαλέτα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και μου ζήτησε να μπω δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής. Του είπα πως αυτά δεν γίνονται και εκείνος μου απάντησε πως 'θα σε λιώσουν οι Νικολούδης και Παναγιωτόπουλος' (σ.σ. επικεφαλής του ΣΔΟΕ). Μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή ήρθη η ασυλία μου και τότε κατάλαβα τι εννοούσε ο Φλαμπουράρης, τον οποίο όταν ξαναείδα του είπα: άντε γ...σου”.

Ο ίδιος εκτίμησε πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπτας είναι αμέτοχος σε όλη αυτή την ιστορία, “αν και ο ίδιος ενώ είχε τόσα εσωτερικά μέτωπα ανοιχτά σε όλες του τις δημόσιες εμφανίσεις εμένα κατηγορούσε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση