GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζολί αποκαλύπτει αν ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Πιτ – Άνιστον

Μετά από δέκα χρόνια αποφάσισε η Αντζελίνα Τζολί να μιλήσει, έμμεσα πλην σαφέστατα, για έναν από τους πιο «καυτούς» μύθους του Hollywoo...


Μετά από δέκα χρόνια αποφάσισε η Αντζελίνα Τζολί να μιλήσει, έμμεσα πλην σαφέστατα, για έναν από τους πιο «καυτούς» μύθους του Hollywood και, συγκεκριμένα, εκείνον που την θέλει να ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον!

Ο Μπραντ και η Τζένιφερ παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2000 και χώρισαν τον Ιανουάριο του 2005, λίγους μήνες μετά τη συνεργασία του ηθοποιού με την Αντζελίνα, στην ταινία «Mr and Mrs Smith».



Το διαζύγιο έδωσε στην Τζένιφερ τον… τίτλο της απατημένης και στην Αντζελίνα εκείνον της αντροχωρίστρας, ενώ ο Μπραντ έγινε ο ανόητος άντρας που παρασύρθηκε από την ομορφιά της συναδέλφου του.

Δημοσιεύοντας στο Instagram μία κοινή φωτογραφία από την ταινία με τον σύζυγό της, η μελαχρινή σταρ έγραψε: «ξοδέψαμε πολύ χρόνο για να συλλογιστούμε, να μιλήσουμε και να σκεφτούμε για το τι θέλουμε και οι δύο στη ζωή και καταλήξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ τα ίδια πράγματα. Και απλά συνεχίσαμε να παίρνουμε το χρόνο μας. Παραμείναμε πολύ - πολύ καλοί φίλοι -με αυτή τη διαπίστωση- για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και μετά η ζωή εξελίχθηκε με ένα τρόπο που μπορούσαμε να είμαστε μαζί, όταν και οι δύο νιώσαμε, ότι κάτι που θέλαμε να κάνουμε, έπρεπε να το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση